Andan Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Sorrki dowiedziałem się z innego źródła, zapomniałem że nie ma wstawki na forum. Nowa seria wędzisk Blazon: Oraz Heartland Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Adrian estem zielony w cle i podatkach .Ile bedzie kosztował po wszystkich opłatach bo cena 56tys to nie jest jeszcze jakaś straszna .I kolejny dylemat który kupić mniejszy czy większy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Licząc że przesyłka gratis to coś koło 2250pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Tutaj kolega ładnie napisał o cenie. Krzysztof przekręć do mnie w wolnej chwili to uradzimy problem. Przez f9na bedzie o wiele prościej ✌???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Amerykanie się jarają =]kosztuje 200$, widziałem na stronie producenta ze szpule do niego można dokupić za 30$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Bardzo głęboka szpula. To chyba maszyna do cięższych zadań. Trzeba czekać na pierwszego odważnego co się zdecyduje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Stycznia 2018 przez Xiaou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Porównanie "bebechów" z Curado, https://www.youtube.com/watch?v=Db4Vzjms3Jw 5:55 - poównanie przekładni. Ushering in a new era of advanced design, the 13 Fishing Concept “Z” Casting Reel utilizes a proprietary, space-age polymer that completely eliminates the need for all ball bearings. Shattering the mold of traditional casting reel design, the 13 Fishing Concept “Z” Casting Reel sets a new standard in reliability and permanently stamps-out the squeaking and corrosion that can occur over time with a technologically advanced Concept Zero Bearing, making the Concept Z an excellent choice for saltwater anglers as well. Kurde szukam czegoś do cięższych zastosowań ... tylko ten kolor Edytowane 5 Stycznia 2018 przez Młody wędkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Bardzo głęboka szpula. To chyba maszyna do cięższych zadań. Trzeba czekać na pierwszego odważnego co się zdecyduje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkszpule można kupić płytszą. A kolor, kwestia gustu, mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ryoga cd... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Nowe Abu Revo SX 2018 (klik) Nowe Abu Revo Winch 2018 (klik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Mam takie pytanie bo robię przymiarkę do revo winch.Jaka jest roznica miedzy nimi ? Chodzi mi o wersje z Japonii a ta kupiona np na stronie Abu Garcia, Prócz 40$ różnicy cenowej. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) http://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/boat_rl/REDTUNE_TW_60th/ Edytowane 12 Stycznia 2018 przez BazyL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Czy ma ktoś może jakieś informacje na temat Curado 70/71 K ? Czy będzie w ogóle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 http://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/boat_rl/REDTUNE_TW_60th/STEEZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Mam takie pytanie bo robię przymiarkę do revo winch.Jaka jest roznica miedzy nimi ? Chodzi mi o wersje z Japonii a ta kupiona np na stronie Abu Garcia, Prócz 40$ różnicy cenowej. Dzieki Z tego co wiem to wszystkie produkują w Korei a winch jest modelem na nasz rynek europejsko/amerykański i nie ma znaczenia gdzie go kupisz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Ryoga oficjalnie:http://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/18_ryoga/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Ładna jest 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Xiaou Dzieki za odpowiedz ,myslalem ze dlatego jest o te 40$ Droższy niż na rynku amerykańskim bo ma no nie wiem lżejsza szpulkę lub w jakiś sposób jest stuningowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dlaczego to złoto musiało się tam załapać ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dlaczego to złoto musiało się tam załapać ?!Żebyś miał co zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Mnie się tam knoby nie podobają ;> reszta perfekto Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 http://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/zillion_tw_hd/index.html http://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/kohga_tw_hc/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 4:30 Alphas Air stream customer. Chyba nowy ul ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jeśli ten alphas będzie miał tyrkotke yo będzie dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Oby nie miał ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi