PILOT Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 W tym 2020 roku - Steez i Zillion 2021????????- Najwierniejsi żołnierze DAIWY !!! Alphas 2021 też jest:). Jakieś pytania odnośnie pierwszego wrażenia... - pytajcie w wątku. Zupełna nowość to Zillion w tym wydaniu a w zasadzie „Zillionek” - mocno kompaktowy, 6kg hamulec, terkotka, spasowanie????????, aksamitna praca... Steez jakby odświeżony, ale bardzo przyjemny dla oka Limited???????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Dobrze, że akurat zwolniłeś trochę miejsca w szufladzie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Witam, aluminiowe przekładnie steez są znakomite na mniejszą rybę lub do prezentacji finezyjnych przynęt Są w tym lepsze od mikromodułowych przekładni z mosiądzu Napinanie grubszych plecionek więcej wytrzymują ząbki z mosiądzu. Do bardzo grubych plecionek lepsza jest przekładnia ze stalowym zębnikiem. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 W tym 2020 roku - Steez i Zillion 2021[emoji898][emoji322]- Najwierniejsi żołnierze DAIWY !!! Alphas 2021 też jest:). Jakieś pytania odnośnie pierwszego wrażenia... - pytajcie w wątku. Zupełna nowość to Zillion w tym wydaniu a w zasadzie „Zillionek” - mocno kompaktowy, 6kg hamulec, terkotka, spasowanie[emoji1305], aksamitna praca... Steez jakby odświeżony, ale bardzo przyjemny dla oka Limited[emoji1303]Znasz już cenę nowego Zilliona?Czy rzeczywiście ten system Svboost to taka rewolucja, jeżeli chodzi o odległości rzutowe? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Witam, nie ma mowy o rewolucji, ewolucja, 4%. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Ciężka o rewolucje. Może być j/w~, ale cała reszta jak wielkość, nowa obudowa, terkotka, made in Japan, dobra cena.... - to wszystko na + moim zdaniem... Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 dobra cena i opakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Ciężka o rewolucje. Może być j/w~, ale cała reszta jak wielkość, nowa obudowa, terkotka, made in Japan, dobra cena.... - to wszystko na + moim zdaniem... PzdrNowy Zillion jest Made in Japan?Jaka wersję masz na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Tak nowy na stopce ma Japan. Jeden mam wolny nowy HL, w tej kwestii pisz w wiadomości prywatnej:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Ma ktoś może już nowego sg4 rod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam, Shimano organizuje transmisję na żywo Japan Fishing Festival 2021, od 22-24 stycznia. W piątek od godziny 10.00, w sobotę i niedzielę od 4.00 czasu polskiego. Poniżej łącze do strony z zakładkąhttps://pr.tsurifest.com/english.php 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluzjonista Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Można świętować, będzie Curado BFS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Jeżeli będzie poniżej scorpiona tak jak zazwyczaj to nie wiem czy jest powód do świętowania biorąc pod uwagę możliwości scorpiona bfs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankazimierczak Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 hej zastanwiam sie nad nowym multikiem i bylem zakochany w metanium 2020 aczkolwiek wyszedl steez bylby ktos w stanie mi doradzic ktory sie lepiej sprawdzi w lowieniu do 50g ? bo jestem niesamowicie zmieszny "nowosciami" w jednym i drugim pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam, nowy 21A70 DC 飛距離測定不能?!ラインが無くなるほど飛んでいく「NEWアンタレスDC」を秦拓馬が徹底紹介! - YouTubePozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Tego się nie spodziewałem Shinmano SLX BFS: http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/6279?fbclid=IwAR00dS64Ht-mR3yWdhWiR3BL7pimCTx8Ci40S8e-vSPYoEOTvq7symemDAU 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Tego się nie spodziewałem Shinmano SLX BFS: http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/6279?fbclid=IwAR00dS64Ht-mR3yWdhWiR3BL7pimCTx8Ci40S8e-vSPYoEOTvq7symemDAUTo Shimano wydaje się ciekawą opcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam, nowy 21A70 DC 飛距離測定不能?!ラインが無くなるほど飛んでいく「NEWアンタレスDC」を秦拓馬が徹底紹介! - YouTubePozdrawiamMożna było się tego spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Można było się tego spodziewaćDaj znać kiedy pojawi się w sprzedaży. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) To nie jest giełda! Edytowane 24 Stycznia 2021 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) To nie jest giełda!Jak to się stało, że mój post został edytowany??? Ja tak nie napisałem j/w - „że to nie jest giełda” Będę miał w maju modele RIGHT bo wtedy się pojawią na prawą. Oba modele CC i Antares DC będą dla mnie bo już zarezerwowałem dla siebie Edytowane 24 Stycznia 2021 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Ja edytowałem - wątki tematyczne nie są miejscem na wstawianie ofert sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Czekałem na ten design???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi