PILOT Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Akurat ten tak się nie swieci i nie widać „paluchów” Ładny, niech zostanie jakiś czas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Akurat ten tak się nie swieci i nie widać „paluchów” Ładny, niech zostanie jakiś czas;)Zabierz go chociaż nad wodę [emoji6] Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Nowe zestawy gotowe. Jeszcze mały tuning i nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Nowe zestawy gotowe. Jeszcze mały tuning i nad wodę Zabieraj nad wodę ...będą tańsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Nie dało by się go jakoś glanc papierem zmatowić Miałem kiedyś Antka ale nie mogłem sie przemóc do estetyki lustra. Poszedł jako nówka do kolegi. Choć to z pewnością świetna maszynka. Miałem dokładnie tak samo:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Nadchodzi nowe Curado http://www.tackletour.com/reviewicast21shimanocuradomgl.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 AntDC21:)Łowił już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Nie????A który to dokładnie model jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Koniec tej shimanowej sielanki dziewczyny https://www.daiwa.com/jp/fishing/item/special/product/gekka_air_tw/index.html Haha ???????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Ulala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 A który to dokładnie model jest ?Normal gear 21DC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Normal gear 21DCTo ciekaw jestem wrażeń z użytkowania w warunkach bojowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Antares 19 zaskoczył na plus jednak. Ten zapewne nie zawiedzie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Koniec tej shimanowej sielanki dziewczyny https://www.daiwa.com/jp/fishing/item/special/product/gekka_air_tw/index.html Haha W praktyce to czym od alphasa air się ten multik będzie różnić? Inne malowanie, więcej łożysk, marketingowy bełkot zaczynający się od "hyper", coś jeszcze? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Antares 19 zaskoczył na plus jednak. Ten zapewne nie zawiedzie..Możesz szerzej opisać komentarz? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Możesz szerzej opisać komentarz? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaMały poręczny i leży bardzo wygodnie, lata pięknie z niego i daleko, uniwersalny mocno, praca rewelacja.. Czekam ma kolejne edycje i mniejszą wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Nie wiem czy bedzie ten model dostepny w Europie, ale zpaowiada sie kozak. Tanszy niz Tatula i Curado K . A z tego co widac w niczym im nie ustepujeHAKAI DT is HERE... OKUMA sends me their GIANT KILLER!!! - YouTubeOkuma Hakai on the water CASTING IMPRESSIONS... Its a SMOOTH operator - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Ocena jakości na podstawie wyglądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Ocena jakości na podstawie wyglądu? ??? Co widać w recenzji tego i innych youtuberów zajmujących sie ta tematyką. To miałem na myśli, a nie wygląd , który notabene jest całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Wszystko jasne, sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Odejdę od baitcastowego sacrum D czy S, i uderzę w dzwon innego Japończyka. Mi się przykleił do oczu ten oto koleżka:https://www.tailwalk.jp/en/product/fullrange-avail-custom/?lineup=01 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Daiwa 21 Gekka Bijin Air TW PE Special 2021 Szpulka coraz mniejsza PE 0,6 50metrów. Ale ciągle ciężka ponad 9 gram waży jak widziałem filmik na necie więc lipa trochę. Edytowane 26 Grudnia 2021 przez BUBUATQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Chyba raczej węższa:) Użytkowo jest bardzo dobrze, niekoniecznie musi to być Gekkabijin https://youtu.be/9bEhqe5-rYY?t=1059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi