Guzu Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Moja nowo nabyta zetka od czwartku będzie na wodzie. Ale ni ch...a !!! z pokrowca nie wyjmę cholery. Będę tylko na nią patrzył i cedził ... nooo, ocieraj się teraz zdziro !Tak trzeba żyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Uff mi nie podchodzi ta nowa kolorystyka więc dutki zostaną w portfelu. Takie szaro-bure ???? A co do 105xhl ltd. to co prawda nie używam jakoś intensywnie ale nie ma nawet ryski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Moja nowo nabyta zetka od czwartku będzie na wodzie. Ale ni ch...a !!! z pokrowca nie wyjmę cholery. Będę tylko na nią patrzył i cedził ... nooo, ocieraj się teraz zdziro !Chętnie zapoznam się z Twoją opinią na temat jej ergonomii. Wiem, że moja opinia drażni niektórych, ale mój nadgarstek jednak nie potrafił docenić tej konstrukcji mimo niezaprzeczalnych jej zalet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Oczywiście dam Ci znać jednak Hubercik, już od pewnego czas\u, przy cięższym łowieniu stosuję neoprenową opaskę uciskową na nadgarstek. Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 O gustach się nie dyskutuje. Jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki.Osobiście uważam że Daiwa wprowadziła kilka innowacji technicznych które przypadły mi do gustu i poprawiły komfort pracy młynków. Design w moim odczuciu mocno stracił nutke magnetyzmu w moich oczach. Całe szczęście że mam zapasa starych konstrukcji w szafie. To pociesza moja, duszę ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Pojawiła się Tatula 300 i 301.Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 W Skandynawii już dostępne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 W Skandynawii już dostępneNo będzie też Tatula 400/335g/-podoba mi się do dużych gabarytów będzie fajna Przedpłaty na Placie na model w 2021r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Nowości Daiwy na kolejny rok / końcówkę tego: https://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/zillion_sv_tw21/index.htmlhttps://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/alphas_sv_tw/index.htmlhttps://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/steez_ltd_sv_tw/index.htmlhttps://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/tatula_tw_300_400/index.html Ładne sztuki pierwsze 3☑️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 No będzie też Tatula 400/335g/-podoba mi się do dużych gabarytów będzie fajna Przedpłaty na Placie na model w 2021r https://www.mefistofishing.pl/daiwa-tatula-tw-400l-new-2021-p-2320.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Ze specyfikacji wychodzi ze tqtula 300 i 400 to jedynie roznica szpuli.bo tylko 10g roznicy pomiędzy nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Ze specyfikacji wychodzi ze tqtula 300 i 400 to jedynie roznica szpuli.bo tylko 10g roznicy pomiędzy nimi.Tak Buda jest ta samaW tej tatuli robi wrażenie dubble stoper.Natomiast wagowo jak okrąglaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Zdecydowany jestem na tatule ale nie wiem czy czekac na 400ke. Czy lyknac 300ke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Dobrze ze moja czarna Z2020 to typowy wół roboczy aczkolwiek na nieco cięższym zeztawie bolkowym z opcją bardzo poważnych przylowow. Jakoś do tej pory zlazacy lakier jej nie przeszkadza w być moich top 5.Ale jak stwierdzę że ser e mi krwawi to dam ja do przemalowania i będzie po problemie [emoji16] Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Dobrze ze moja czarna Z2020 to typowy wół roboczy aczkolwiek na nieco cięższym zeztawie bolkowym z opcją bardzo poważnych przylowow. Jakoś do tej pory zlazacy lakier jej nie przeszkadza w być moich top 5.Ale jak stwierdzę że ser e mi krwawi to dam ja do przemalowania i będzie po problemie [emoji16] Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu TapatalkaGdy przemalujesz, zaprezentuj ku inspiracji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Oj tam oj tam. Zawsze coś... Hehe. Przykładowa hydrografika ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Adrianku, Jacek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Nie Piotruś. Pierwsza lepsza, oferta od wujka googla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Gdy przemalujesz, zaprezentuj ku inspiracji Zasadniczo chodzi mi po głowie bubblebee. Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Nie Piotruś. Pierwsza lepsza, oferta od wujka googla. IMG_20200622_121153.jpgA jak z trwałością ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Czas pokaże. Za, wszesnie na werdykt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Czas pokaże. Za, wszesnie na werdykt..Wdrozyles czy to wizualizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Tak Daniel to realny projekt. Młynek został poddany zabiegowi pod koniec wiosny tego roku. Okres zamknięcia granic podczas pandenii 2020.Trzeba poczekać minimum 2 sezony aby wydać werdykt. Bynajmniej ja, tak robię. Oryginalna warstwa z czarnej zetki wyciera się po 4 lub 5 sezonach. Oczywiście zdążają się przypadki mechanicznego uszkodzenia lakieru powstałego z Naszej winy. Ale to już inna historia. Mat jako rodzaj koloru w postaci czarnej bądź innej jest bardziej podatny na wyeksploatowanie że względu na proces technologiczny w jakim powstaje. Trzeba mieć świadomość tego zagadnienia. Mówiąc inaczej zaraz po zakupie młynka należałoby udać się do lakiernika aby nałożył warstwę przezroczysta ochronna. Są one w macie lecz nadają połysk. Jest to już inna struktura. Inna niż ta która posiada np Daiwa Z2020 czy Megabass IS63 czy deps zdr100L. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Tak Daniel to realny projekt. Młynek został poddany zabiegowi pod koniec wiosny tego roku. Okres zamknięcia granic podczas pandenii 2020.Trzeba poczekać minimum 2 sezony aby wydać werdykt. Bynajmniej ja, tak robię. Oryginalna warstwa z czarnej zetki wyciera się po 4 lub 5 sezonach. Oczywiście zdążają się przypadki mechanicznego uszkodzenia lakieru powstałego z Naszej winy. Ale to już inna historia. Mat jako rodzaj koloru w postaci czarnej bądź innej jest bardziej podatny na wyeksploatowanie że względu na proces technologiczny w jakim powstaje. Trzeba mieć świadomość tego zagadnienia. Mówiąc inaczej zaraz po zakupie młynka należałoby udać się do lakiernika aby nałożył warstwę przezroczysta ochronna. Są one w macie lecz nadają połysk. Jest to już inna struktura. Inna niż ta która posiada np Daiwa Z2020 czy Megabass IS63 czy deps zdr100L.Dzięki za wyczerpujące wyjaśnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Cała przyjemność po moje stronie Daniel ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi