Skocz do zawartości

Baitcastowe nowości...

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

W tym 2020 roku - Steez i Zillion 2021????????- Najwierniejsi żołnierze DAIWY !!!

Alphas 2021 też jest:). Jakieś pytania odnośnie pierwszego wrażenia... - pytajcie w wątku. Zupełna nowość to Zillion w tym wydaniu a w zasadzie „Zillionek” - mocno kompaktowy, 6kg hamulec, terkotka, spasowanie????????, aksamitna praca... Steez jakby odświeżony, ale bardzo przyjemny dla oka Limited????????

post-49556-0-33877400-1609444546_thumb.jpeg

post-49556-0-77806800-1609444559_thumb.jpeg

post-49556-0-01563200-1609444571_thumb.jpeg

• Like 5

Witam, aluminiowe przekładnie steez są znakomite na mniejszą rybę lub do prezentacji finezyjnych przynęt  :)  Są w tym lepsze od mikromodułowych przekładni z mosiądzu  :)

Napinanie grubszych plecionek więcej wytrzymują ząbki z mosiądzu. Do bardzo grubych plecionek lepsza jest przekładnia ze stalowym zębnikiem. Pozdrawiam

• Like 3

W tym 2020 roku - Steez i Zillion 2021[emoji898][emoji322]- Najwierniejsi żołnierze DAIWY !!!

Alphas 2021 też jest:). Jakieś pytania odnośnie pierwszego wrażenia... - pytajcie w wątku. Zupełna nowość to Zillion w tym wydaniu a w zasadzie „Zillionek” - mocno kompaktowy, 6kg hamulec, terkotka, spasowanie[emoji1305], aksamitna praca... Steez jakby odświeżony, ale bardzo przyjemny dla oka Limited[emoji1303]

Znasz już cenę nowego Zilliona?

Czy rzeczywiście ten system Svboost to taka rewolucja, jeżeli chodzi o odległości rzutowe?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

hej zastanwiam sie nad nowym multikiem i bylem zakochany w metanium 2020 aczkolwiek wyszedl steez bylby ktos w stanie mi doradzic ktory sie lepiej sprawdzi w lowieniu do 50g ? bo jestem niesamowicie zmieszny "nowosciami" w jednym i drugim 

pozdrawiam

To nie jest giełda!

Jak to się stało, że mój post został edytowany??? Ja tak nie napisałem j/w - „że to nie jest giełda”

Będę miał w maju modele RIGHT bo wtedy się pojawią na prawą. Oba modele CC i Antares DC będą dla mnie bo już zarezerwowałem dla siebie

Edytowane przez PILOT