rd1_68 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Curado to kompromis pomiędzy ceną i jakością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Curado to kompromis pomiędzy ceną i jakością .Raczej zamiennik dla tych co by chcieli a nie mogą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Dobrze prawisz jednak mam nadzieję, że nie pojawi się Toro Beast BFS A ja wręcz odwrotnie. Przykładowo łowiąc na jerki i gumy szczupaki jaki jest sens nawijać np: Toro BEAST - Pojemność szpuli: 0.36mm/215mOKUMA Citrix - Pojemność szpuli: 210m / 0.30mmSHIMANO TRANIX - Pojemność szpuli: 235 m/0,30 mmNie widzę najmniejszego sensu aby te multiki miały tak głęboką szpulę. Rzuca ktoś z was przy plecionce 0.25/0.30 na odległość większą niż 100m jerkami ??? Nie w naszych realiach i nie podczas łowienia szczupaków. Jak dla mnie szpula powinna być płytsza. Jak by wchodziło 125/150max w zupełności by mi wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Może i tak. Ja zdecydowanie wole mieć spory zapas linki.A mój trochę ironiczny wpis mówił o robieniu BFS z ciężkich multików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Witam, nikt dzisiaj nie musi tłumaczyć się czy ABUrfabriken rozpoczęła masową produkcję Record kooperując z Bankiem III Rzeszy, po napaści Niemiec na Polskę w 1939 roku. Oficjalnie podaje się, że wędkarski sprzęt był wtedy alternatywą dla kieszonkowego zegarka i samochodowego tacho Nie podam tu linka do 2021 Ambassadeur CDL 100th Anniversary od purefishing Japan. Byłem pewien, że nie będzie brylantów ale są jednak złocenia. Cena okrągło-rocznicowej Amby wyższa od 21 Antares DC, proszę zgooglać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Witam, nikt dzisiaj nie musi tłumaczyć się czy ABUrfabriken rozpoczęła masową produkcję Record kooperując z Bankiem III Rzeszy, po napaści Niemiec na Polskę w 1939 roku. Oficjalnie podaje się, że wędkarski sprzęt był wtedy alternatywą dla kieszonkowego zegarka i samochodowego tacho Nie podam tu linka do 2021 Ambassadeur CDL 100th Anniversary od purefishing Japan. Byłem pewien, że nie będzie brylantów ale są jednak złocenia. Cena okrągło-rocznicowej Amby wyższa od 21 Antares DC, proszę zgooglać. Pozdrawiam https://www.purefishing.jp/abu100th/sp/contents/amb100cdl.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Chciałbym abu 2501c...+ Avail ale by szło:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Jednak CDL bez groved rims prezentuje się mocno średnio.Też bym był za tym, żeby Abu wypuściło 'Anniversary edition' małych Ambassadeurów 1500C 2500C plus ich wersje na lewą rękę. Ale to jeśli już to pewnie dopiero w 2025 roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) ... Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 https://slp-works.com/campaign/zillion9/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Kolejny w czarnym macie-takie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) Szkoda, że przełożenie tylko ⚡️⚡️⚡️...Mało ich będzie Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Morska troć i belona go polubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Witam, na kryterium długiego dystansu szpula svboost1000 przerzuca już szpulę sv1016, która ma zillion od slpwBiggest difference so far is on a long cast. SV boost feels less choked off on the long cast. short intermediate casts feel identical to a steez sv1016 g1 sv spool that I've been using for 5 years in a lot of reels.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Jak aldek to ferrari, to polonezem curado raczej nie będzie, bardziej audi czy bmw, o albo VW takim multikiem dla ludu...no dzięki - będę pamietał. Co oczywiście niezwykle ważne jest dla tego konkretnego problemu na forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Cub Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 A cóż to za problem, o którym mówisz? Bo dla mnie wiekszy wybor, to raczej problemu rozwiązanie. Skoro użyłeś porównania z branży moto to odpowiedziałem w podobnym tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 https://fish.shimano.com/content/fish/northamerica/us/en/homepage/Shimano_Product_Page.P-CURADO_BFS.html#product_image_3 http://shimano-fishchina.com/product/2119 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Panowie widział ktoś moz3 na oczy curado bfs?9g szpula wiec chyba bez szału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nic nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 (edytowane) Nic nikt?Marketingowe improwizacjie... dziewiatka spula i FTB to zupelna bzdura, ja operuje 10,5 originalem SVS tak samo jak i osiemką z lin.magnetik... Edytowane 12 Lipca 2021 przez piatras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Zamówiłem alphasa aira tw, nie przekonał mnie shimano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Dobry wybór. [emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 AntDC21:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 AntDC21:)Nie dało by się go jakoś glanc papierem zmatowić Miałem kiedyś Antka ale nie mogłem sie przemóc do estetyki lustra. Poszedł jako nówka do kolegi. Choć to z pewnością świetna maszynka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Ależ to się świeci :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi