EMMS Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 CC z zasady jest bardzo mocna, więc nowa 101 raczej znacząco nie osłabnie w stosunku do jej poprzedniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) MARKETING : oczywiście będzie wygodniejsza, ale nie tak jakby sugerowało w pierwszym spojrzeniu zdjęcie "oryginalne" Edytowane 26 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) oglądam i ja chyba jestem za głupi na ten hamulec swoją drogą, to podobno coś się zmienia na dobre w polskiej dystrybucji Daiwa Edytowane 26 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 oj moim zdaniem dystrybucja w Polsce dużego D i tak będzie leżała przez niemiecką centralę, która traktuje nas jak ostatni kraniec świata... Ale trzymam kciuki. Lubię Daiwę i łykam większość ich sprzętu nawet bez głębszego praktycznego zmotywowania:-) A jak zaczną JDM-y do nas wprowadzać dam im buziaka hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Polska oczywiście nie istniej jako rynek/kraj w Daiwie, ale podobno ma być lepiej (info po targach Poznań) - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Oby! rynek może nie jest wielki ale kilku fanatyków się na pewno znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ponoć ceny Shimaniaków w Japan mają skoczyć do góry nieco po marcu - 1000/2000JPY zależy od modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 ceny to juz skoczyły od 1 lutego wszystkich modeli starych spiningowych i castingowych o kilka procent, w katalogach jest to widoczne i na stronie shimano przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 a dlaczego w 13 certate UE jest inny pierścień dookoła korbki jak w modelach JDM? Wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 A taka wam się podoba? Tomy - pasowałaby Ci do tych poprzednich kijów CTS co miałeś do nich DAIWA ZILLION PE SPECIAL 7.9 ten niebieski ta tez taka podobna kolorystycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 W niebieskim jej też do twarzy Ciekawe jak by jej było w różu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ja obstawiam że niekoniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Mi już przeszło z niebieskim.To tak na chwile było.Jedyny dla mnie kolor i najładniejszy to czarny-to jest stałe.Bardziej myślę o takiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A taka wam się podoba? Tomy - pasowałaby Ci do tych poprzednich kijów CTS co miałeś do nich DAIWA ZILLION PE SPECIAL 7.9 ten niebieski ta tez taka podobna kolorystycznieWitam, Czy ten model do jigowania ma hamulec rzutowy? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam, Czy ten model do jigowania ma hamulec rzutowy? Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam, Czy ten model do jigowania ma hamulec rzutowy? BujoMa!wersja dla bardzo zaawansowanych castingowców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 w Australii pokazała się seria castingów AGS http://daiwafishing.com.au/td-battler-baitcaster-rods/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 w Australii pokazała się seria castingów AGS http://daiwafishing.com.au/td-battler-baitcaster-rods/Fajne uchwyty mają , szkoda że nie można takich kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 uchwyt uchwytem, przeloty są kosmiczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ja tam jestem otwarty na nowinki i ktoś to musi ugryźć, aby inni skorzystali z doświadczeń (lub błędów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Kurde, a szwagier dwa tygodnie temu wrócił z Australii... SZKODA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 i nie dałeś cynka, a fee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Kurde, sam się z tym niedobrze czuję, bo nie pomyślałem o moich własnych potrzebach:-) Ale spoko, on tam fruwa co 6 miesięcy, na jesień będzie jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 jak na jesień, to dołącz do zamówienia dla mnie TDBA 701HFS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Najlepsze jest to, że te kijki reklamują jako mega lekkie (The lightest most technically advanced baitcaster available in the Daiwa range?!?!? STEEZ wysiada?!?!?) ale nie podają wagi poszczególnych modeli, w ogóle zauważyłem taką tendencję poza Europą - JDM, US - rzadko kiedy masa jest podawana w tabeli parametrów. Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi