bazyloss Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) pucować się Panowie na priv, przyjadę pomacać Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Na tym filmiku widać, że nie ma żadnego luzu (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 niestety, ale nic nie widać, luz zobaczysz dopiero po unieruchomieniu szpuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 posadam Shimano Calcutta Conquest 101DC 2 sztuki Shimano Calcutta201dc i Shimano EXSENCE DC wszystkie posadaja ten luz wedle mnie shimano po prostu tak ma w odroznieniu od DAIWY czy MEGABASS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 ale moge zapewnic ze nie przeszkadza to w lowieniu PS . jedna z calcutta 201dc jest u mnie 2007 i jest tyrana na slodkieji i slonej wodzie. Druga w pudelku nowka porownujac po tylu latach eksplotaci nie ma prawie roznicy w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Nie moge tego potwierdzic, mam cc51, mialem chronarcha e51 i mg51 i zaden nie mial/ma takich poteznych luzow jak na filmiku Kamila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Napisze tak -Calcutta niema takiego wielkiego luzu jak na filmiku Kamila ,ale maly jest. Shimano EXSENCE ma taki sam jak na filmiku.Niewiem jak inne shimano , poniewaz posiadam tylko te modele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Na tym filmiku chyba pokazuje gość jak działa wsteczy, tzn jakies ruchy do tyłu robi. Miałem AntaresaDC i nie pamietam luzów, miałem 101DC i luz mały był na sucho ale szybko zapomniałem o tym jak go użytkowałem, dopiero dzięki tej akcji z CC1012014 i ExsenceDC sobie przypomniałem:D chyba trzeba porzucac i wtedy coś pisać Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Na tym filmiku widać, że nie ma żadnego luzu (chyba) W jego rekach wydaje sie jakas taka ogromna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Wiem już co będzie słowem klucz sezonu... LUZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 można wiedzieć , który Mariusz, zamawiał CC201 od Kazu z JapanAngler ? podobno dzisiaj wyleciała To będziesz się musiał pofatygować do Wawy... i ja tam się do niego wybieram w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 o, tak jak będziesz, to sprawdź proszę ten luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 OK, ponoć Kazu go oglądał i żadnego luzu nie stwierdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 tak mi pisał, ale ON też twierdził, że IP79 pracuje OK więc wolę Twoje oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja mam starom 51 i tez ma taki sam luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 jak Wy tym możecie łowić, ja próbowałem symulować podbicie na sucho w ogórku, to przy starcie czułem ten luz, przeskok korbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja dziszej łowiłem i nie czułem żadnych luzów.Późnej jak szedłem do samochodu to mnie przypomniało się o te luzy przy twoim multiku i sprawdziłem przy swoim i są takie same.A metanium Mg7 DC nie ma.Łowiłem na zmianę i nie czulę różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 no właśnie w tym problem, że ja wyczuwałem, przy rzucie i wolnym nawijaniu, nie, ale przy podbijaniu tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ja mam starom 51 i tez ma taki sam luz.Ja tez mam i zadnych luzow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 tak mi pisał, ale ON też twierdził, że IP79 pracuje OK więc wolę Twoje oględzinyKamil własnie jestem po oględzinach nowej CC201 i stwierdzam, że multiś jest perfekcyjny.Luzów brak i wszystko funkcjonuje jak należy.Musiałeś trafić na jakiś felerny egzemplarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Z jednej strony ulga a z drugiej szkoda, że bazyloss trafiłeś na "luźną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Z jednej strony ulga a z drugiej szkoda, że bazyloss trafiłeś na "luźną" No ba! Każdy woli ciasną. Zwyczajnie coś było źle skręcone i to wszystko. Nie ma mowy o żadnym rozrzucie tolerancji części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Fu......ck !!!! - chce ktoś kupić Zirconie Meteor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi