BOB1 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Kazu wszystkie 101 sprzedał ale jeśli będzie miał, to :Zirconia - 2950złszpula 1000SV - 349zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Robert a jak wielkościowo dwusetka, bo setka malutka, część chwytna 50mm średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Nie mam zielonego pojęcia. Tymczasem byłem tylko ciekaw bo raczej zbyt często ten towar nie trafia z ofertami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 ale o czym nie masz pojęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Robert a jak wielkościowo dwusetka, bo setka malutka, część chwytna 50mm średnicy 200-setka całkiem dobrze leżała w mojej małej dłoni. Z opisu wynika, że część chwytna wynosi tutaj 54mm średnicy.http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/3507 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 ..."a jak wielkościowo dwusetka, bo setka malutka"...chyba ze to nie było pytanie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 a faktycznie przegapiłem, ale biorąc pod uwagę, że siedzi wyżej niż Ryoga, która ma 57mm, to wyjdzie pewnie podobniejednak 101 dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Też zacząłem myśleć o tej mniejszej 101-ce i chyba trzeba będzie zrobić jakieś ruchy sprzętowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Fu......ck !!!! - chce ktoś kupić Zirconie Meteor ? jaby co to ja przygarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) będę pamiętał Robert, a próbowaliście różnych ustawień hamulca na sucho, bo ja do magnetyka przyzwyczajony miałem wrażenie, że jest wybitnie do lekkich przynęt, a nawet - nie do ciężkich Edytowane 5 Maja 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Kamil, multik mający taką potężną przekładnie to z założenia musi być do ciężkich przynęt Odśrodkowy bardzo dobrze działa, wiec bez obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Jako, że doszedłem do wniosku, że obecnie mnie jednak nie stać na Zirconie, to poszła do dobrego Człowieka, a ja postanowiłem jeszcze raz zaryzykować z CC101 2014Luz na korbce mniejszy, ale jest.Różnica w pracy między odkręconym i przykręconym hamulcem również wyraźna, ale mniejsza niż w poprzedniej. Widocznie to tak ma.Ogólnie egzemplarz na tyle lepszy, że zostaje u mnie, aczkolwiek szkoda trochę tego Micro Gear, które tak naprawdę czuć (nie czuć) tylko na odkręconym hamulcu.Oczywiście nie byłbym sobą, gdybym czegoś w niej nie zmienił wizualnie (i wagowo) : Edytowane 19 Maja 2014 przez bazyloss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Kamil , wygląda ładniutko z tymi knobami Edytowane 19 Maja 2014 przez meth666 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 wg mnie są wprost dla niej stworzone aczkolwiek zostały stworzone do Cardiffa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Przyznać muszę, że ładnie to wygląda Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 jeszcze jedno, luz zmniejsza się wraz z dokręcaniem hamulca, jak już jest prawie na max, to luzu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 czyli aby bylo maslo w masle musisz lowic sandacze z opadu - tam przecie hamulec zawsze na beton Ladny mlynek - dobrze ze kolorystyki nie zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ładny, rzeczywiście. Sprawiłbym bym sobie nową CC ale ciężko dostępne teraz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 http://jpangler.com/index.php/shimano-new-calcutta-conquest.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 http://jpangler.com/index.php/shimano-new-calcutta-conquest.htmlA tam ciezko dostepny;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 ostatnie sztuki, następna produkcja ma być podobno w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 jak na #1.0 X8 to nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ładny, rzeczywiście. Sprawiłbym bym sobie nową CC ale ciężko dostępne teraz:(A mnie kusiłby model CC 201DC 2014, gdyż ostatnio polubiłem się z DC Aczkolwiek z tego co się dowiadywałem, to na razie nie ma informacji na temat takiej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Przez chwilę zrobilo mi sie gorąco bo myslałem, że pojawila sie nowa calcuttaDC;). Ta pierwsza DC jest piękna i dobra miałem 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi