bazyloss Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 muszę też przyznać, że w trakcie nawijania linki, tych "niedogodności" nie odczuwałem , więc myślę, że w normalnym użytkowaniu pod obciążeniem będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 W moim modelu nowej 101CC nie wyczułem minimalnego, podobnego luzu. Tak piszę żeby ni było, że seria cała jest trefna, pozdr! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) http://www.megabass.co.jp/site/products/ip68/ http://www.megabass.co.jp/site/products/fx73sv-2/ Edytowane 30 Czerwca 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Kamil tym IP68 namąciłeś mi w głowie i już zaczynam kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 pchaj tą Ryoge zanim trafisz do ortopedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Już wiem dlaczego "dzieci" są podatne na kolorowe zabawki, cukierki. Będąc chłopczykiem też taki byłem, płacz przed wystawą... Z perspektywy czasu uśmiecham się pod nosem, lata beztroski to piękny epizod dzieciństwa. Teraz tylko szarość metalu i od czasu do czasu euforia pomarańczu - Zeppelin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 pod tym względem wcale nie chcę dorosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 pod tym względem wcale nie chcę dorosnąć Też bym chciał jednak życie pisze inny scenariusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Wiecie chłopaki wcale nie chce mi się dorastać ,mam już troszkę ponad 6 dyszek i cały czas cieszę się życiem i swoją pasją czyli Castingiem. mam cichą nadzieję że przy Waszej pomocy nigdy nie dorosnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A takie zabaweczki jak Warewolf Ci w tym pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Tak, Kamil jest doskonalym korepetytorem w tym zakresie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Wiecie chłopaki wcale nie chce mi się dorastać ,mam już troszkę ponad 6 dyszek i cały czas cieszę się życiem i swoją pasją czyli Castingiem. mam cichą nadzieję że przy Waszej pomocy nigdy nie dorosnę.I takim, pełnym optymizmu i radości życia pozostań Wojtku. I nam nadzieję, że to zaraźliwe dlatego tak lubię przebywać w Twoim towarzystwie ( i nie pieprz , że masz ponad 6 dyszek ) Edytowane 2 Lipca 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Duży nie dorośnie, bo miała grube uda, wąskie slipy...... lepiej wpadnij kiedyś do Żerkowsko-Czeszewskiego Parku Krajobrazowego, to pomęczymy razem okonie ze starorzeczy.... a na jesieni mogę załatwic domek pięcio-osobowy i w jakiś długi weekend pomęczymy szczupaki, zrobimy odnicho, zjemy kiełbaski, wypijemy piwko i wodę ognistą. Jakby co to łódkę mam tylko weź akordeon PS Robercie Ty też wpadnij i zrobi się mini zlocik Edytowane 2 Lipca 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Przemoo czuję się zaproszony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jak nie wadzą łóżka 2 osobowe to wpadnij śmiało. Na jesieni na 100% zaklepuje fajny domek nad wodą.....nie obok, nie w pobliżu wody tylko dosłownie nad wodą - zbudowany na starym promie Szkoda, że teraz jest zajęty, ale na jesieni szczupaki i podrośnięte okonie tez dadzą dużo frajdy Jakby co można jeszcze wstawić materac, albo rozbić ze 2 namioty. Miejsce na ognicho z rusztem jest, ławki są, sławojka jest więc można kilka dni w spartanskich warunkach porzucać za drapieżnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Chciała by dusza do raju...ale czy można mieć wszystko?! Pogadamy w Nadolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jak nie wadzą łóżka 2 osobowe to wpadnij śmiało. Na jesieni na 100% zaklepuje fajny domek nad wodą.....nie obok, nie w pobliżu wody tylko dosłownie nad wodą - zbudowany na starym promie Szkoda, że teraz jest zajęty, ale na jesieni szczupaki i podrośnięte okonie tez dadzą dużo frajdy Jakby co można jeszcze wstawić materac, albo rozbić ze 2 namioty. Miejsce na ognicho z rusztem jest, ławki są, sławojka jest więc można kilka dni w spartanskich warunkach porzucać za drapieżnikami Przemo, czy Ty mowisz o tym domku ktory mi pokazywales? Michal, a nie za daleko bedzie?[emoji12] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 oooooo Ty, to był cios poniżej pasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Tak tym, ale był wtedy już zajęty i szliśmy w drugą stronę. PS Lodówka na alkohol jest na wyposażeniu - pod ręką w pokoju PS2 Mże przejdźmy do castingowej kafejki, żeby tu bałaganu nie robić??? Edytowane 2 Lipca 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Muszę przyznać Ci rację Kamilu ,jesteś wspaniałym przewodnikiem na szlaku castingowych perełek,i wielkie dzięki Ci za to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 http://www.megabass....ducts/fx73sv-2/ w połowie sierpnia powinien być munie bazyloss kijek ok dzienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) pchaj tą Ryoge zanim trafisz do ortopedy Kto sprzedaje Ryogę i jaki model? Edytowane 2 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Tomek widzę, że nadal polujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Szukam drugiej małej 1016 HL ,L-ke mam.Dzisiaj byłem na Bolkach i wziąłem dużą 2020HL kurcza chyba przesadziłem z tą betoniarą.Normalnie "żem" się zmachał ale nic to będzie ona pod Sumka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Kto sprzedaje Ryogę i jaki model? Rozważam taka mozliwosc, a rzecz jasna chodzi o ten najlepsiejszy model 1016HL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi