Krzysiek_W Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Tak, wygląda. BFS do słonej wody. Bardzo szeroki rant szpuli, ciekawe czy rzeczywiście to chroni przed penetracją wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 http://www.office-zpi.com/httpdocs/jpn/26_zpride/z-pride.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Wygląda naprawdę godnie. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 cena również "godna", w sklepach ponad 74t jpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Au. Dwa stiziaki uzywane mozna za to kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 http://www.megabass.co.jp/site/products/honey-comb-spool-for-ip/ http://www.megabass.co.jp/site/products/honey-comb-spool-for-zonda/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Tanioszka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Cena orjentacyjna, w detalu beda troche tansze pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Panowie, naprawdę jesteście gotowi płacić za takie dziury?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ja nie jestem gotowy sprzętowo, więc ten problem u mnie odpada;-) Nie mam ani IP-ka, ani Zondy. Chociaż pod zilliona erkę pewnie by pasowała, ale jakoś nie widzę tego młynka do UL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 przecia do Zillka będzie pasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 przecia do Zillka będzie pasić Mam plan sie z nim rozstac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Nie wiem, po co oni się tak silą z tym dziurawieniem, skoro nie potrafią dzięki temu zejść z wagi w stosunku do starszych szpulek "bait finesse". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Gdyż nie chodzi o to aby złapać króliczka ale o to aby go gonić Dozowanie zajebistości w kolejnych odsłonach to stara dobra technika utrzymania ruchu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 ee umnie w revo jest 8.6g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 ee umnie w revo jest 8.6g Nom. Daiwy mają ten ból, że latają z tymi pierścieniami od magnesu i nigdy go nie zgubią. Za to hamulce magforce są super uniewersalne w bardzo szerokim zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 ale dla mnie w tym tkwi kunszt daiwy taki alhpas finnese czy steez 103 ba nawet stara daiwa td-z mimo cięższych szpul pozwala schodzić z cw dosyć nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 To fakt, dlatego nigdy sie nie jaram.waga szpulki. Z zondy odpalalem 2.6gr ciezkiego wobka na 18m i to mierzone. Kij byl do 5/8oz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Cholera. Nie twórzmy klubów, ale jakby co, jestem za Daiwą. . Ale Shimaniaka też nie dam pokrzywdzić. Obie firmy robią fajne młynki. I też rozumiem fanów ABU. Potrafią być zajebiste. W zasadzie rozumiem Wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Piotruś co poradzić? Ty to taki z natury jesteś: przytulić, pogadać ...polać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Piotruś co poradzić? Ty to taki z natury jesteś: przytulić, pogadać ...polać Dla mnie jest jak starszy brat....którego nigdy nie miałem, bo jestem jedynakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Cholera. Nie twórzmy klubów, ale jakby co, jestem za Daiwą. . Ale Shimaniaka też nie dam pokrzywdzić. Obie firmy robią fajne młynki. I też rozumiem fanów ABU. Potrafią być zajebiste. W zasadzie rozumiem Wszystkich no tak, Peace and Love 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 niech będzie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 W najbliższym czasie, jak informują dobrze poinformowane źródła, należy spodziewać się premiery woblera, który pobiera pokarm naturalny. Następnym modelem ma być taki co również wydala. A tym woblerem zainteresowali się konstruktorzy najnowszej zastawki serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi