gaweł Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Cóż mam Revo Rocket/9,0,bardzo szybki//a chyba niedługo będą 10:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nie wiem, dla mnie przelozenie 8.6 to juz kosmos;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 9:1 i powyżej to już na speedy szuranego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) , Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Mekamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 brenius.jpg coś mało ostatnimi czasy mówi się o shimano, ale jak widac coś tam przygotowali... SHIMANO Brenioushttp://fishing.shimano.co.jp/product/reel/3698 http://forums.tackletour.com/viewtopic.php?f=24&t=58574 Panowie - ktoś coś miał do czynienia z nim? To jest taki odpowiednik Aldebarana BFS na słoną wodę czy coś jeszcze? Widzę, że ma podobieństwo BFS i 1001XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Koledzy podpowiedzcie, czyżby ten morek z filmiku miał grzechotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 http://www.purefishing.jp/product/bc/revo_deez_6.html http://www.purefishing.jp/product/bc/revo_lt_6_lt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nie wiem, dla mnie przelozenie 8.6 to juz kosmos;) To wysokie przełożenie jest do wykorzystania wtedy, gdy potrzebujemy jak najszybciej powtórzyć rzut (bo np. był niecelny, bo przynęta długi odcinek płynie w strefie, w której ryby nie przebywają etc). Prędkość prowadzenia i tak sami sobie kontrolujemy i nikt nas nie zmusza do prowadzenia przynęty z max prędkością.Martwiłbym się raczej o trwałość mechanizmu, ale o tym jeszcze nic nie wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 To wysokie przełożenie jest do wykorzystania wtedy, gdy potrzebujemy jak najszybciej powtórzyć rzut (bo np. był niecelny, bo przynęta długi odcinek płynie w strefie, w której ryby nie przebywają etc). Prędkość prowadzenia i tak sami sobie kontrolujemy i nikt nas nie zmusza do prowadzenia przynęty z max prędkością.Martwiłbym się raczej o trwałość mechanizmu, ale o tym jeszcze nic nie wiemy.Masz racje, do tego sie przydaje. Dla mnie po prostu subiektywnie potrzebuje zrobic wielokrotnosc obrotu w podbiciu na przyklad, w ten sposob czuje rytm. Krecenie na 1/3 czy 2/3 jest troche niewygodne - dla mnie oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) 015 New reels Shimano Metanium DC Shimano all new Aldebaran Shimano Conquest 300, 400Daiwa all new Zillion with TWS Daiwa Alphas SV Daiwa Tatula SV niestety nic na razie nie słyszałem o zapowiadanej CC50 Edytowane 14 Stycznia 2015 przez bazyloss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nic ciekawego jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 No właśnie słabiutko, Daiwa ewidentnie eksploatuje patent SV. Chociaż nowy Zillion może coś pokaże? Druga sprawa to brak zajęcia się tematem Tatuli przez Megabass dla przykładu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 raczej będzie IP TWS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pewnie tak będzie, masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 MB Fx'y są z TWS, jeden niebawem zaadoptuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) FX68 to protoplasta obecnego TWS stosowanego w nowym zillionie miedzy innymi. A z nowym wlasnie nie ma jeszcze nic... Edytowane 15 Stycznia 2015 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Pod bolkowe jerki to ten Zillion TWS 9:1 by mnie chyba interesował. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pod bolkowe jerki to ten Zillion TWS 9:1 by mnie chyba interesował.Już ładniejszy pod takie zastosowanie jest Steez Limited SV 105XHL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nowej Calcutty 51 nie ma........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Już ładniejszy pod takie zastosowanie jest Steez Limited SV 105XHL przecia to chromowany kaloryfer, na którym każdego palucha widać, po paru minutach w dłoni wygląda jakby kto go wyrzygał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 przecia to chromowany kaloryfer, na którym każdego palucha widać, po paru minutach w dłoni wygląda jakby kto go wyrzygał Zabezpieczenie antykradziezowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Już ładniejszy pod takie zastosowanie jest Steez Limited SV 105XHL przecia to chromowany kaloryfer, na którym każdego palucha widać, po paru minutach w dłoni wygląda jakby kto go wyrzygał no to już nie dla mnie.Chyba bym pierd....ca dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Na tym lakierze nie zostają już paluchy, to nie Antares tak samo to niby lusterko jest w ciemniejszym odcieniu. Fajnie się prezentuje w tych barwach nawet, budy nie lubię jakoś. Nie wiem jak zniosę SS Air w takiej budzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Czy mogę, skromnie w temacie błyszczenia? Dzisiaj odebrałem. (reszta w kafejce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Na tym lakierze nie zostają już paluchy, to nie Antares tak samo to niby lusterko jest w ciemniejszym odcieniu. Fajnie się prezentuje w tych barwach nawet, budy nie lubię jakoś. Nie wiem jak zniosę SS Air w takiej budzie;) macałeś ? - zostają i to z takim "pięknym cieniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi