Tatarek64 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Co do STEEZa, werewolf jest genialny, flanker również, już przebieram nogami na samą myśl o Black Jacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 zdzwonimy się i pogadamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 zdzwonimy się i pogadamyOdnosnie, to dzisiaj dolaczyl do brygady F3-67X Eiger Northwall. Bedzie co porownywac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) no i jak w odniesieniu do F2-60X ? Dużo mocniejszy ? Edytowane 2 Marca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jeszcze porzadnie nie sprawdzilem, ale z pierwszego sufitowo - sofowego ugiecia tak. Mocniejszy. Aczkolwiek powinien sie dobrze ladowac. Sprawdzimy:) szczyt 1.5mm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 po macaniu F2-63X7 , to widzę, że średnicą w MB nie ma co się sugerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 po macaniu F2-63X7 , to widzę, że średnicą w MB nie ma co się sugerować Witam.Kamil masz tego kija ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 mój egzemplarz leci, ale sprowadzałem dla Znajomego i tak mi się spodobał, że zamówiłem dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Kamil i jak się ma Black Jack do Tomcat'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ogólnie dość podobny, ale Tomcat to bardziej szpada, a Black Jack floret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) ok, szukam czegoś delikatnego jak zrobisz test ,to daj znać. Możesz polecić mi kij jakiś do 3/8 , coś pod okonia na gumki +2-3g główka. Będę bardzo wdzięczny Edytowane 2 Marca 2015 przez arturbukowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ogólnie dość podobny, ale Tomcat to bardziej szpada, a Black Jack floret Czekam jeszcze na wyniki testu polowego i pracy pod rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Nie chodzilo o sama ilosc lakieru a o zalane przelotki w ktorych lakier siegal piersciania, druga kwestia niedokladne omotki tez sie zdarzaly. Przerwy miedzy nicmi itd. Kolega Bob kupil raptorka i wrzucal fotki do cafe jak tragicznie to wyglada. Nie bede porownywal z EG czy MB bo nie o tym w tym chodzi. Mialem w lapie topowe steezy, eg i pare innych kiji jdm czy usdm i takie niedorobki sie zdarzaja ale w zadnym eg czy mb tego nke uswiadczylem. Ba nawet Major craft basspara nie miala tego problemu. Nigdy nie skreslilem seri steez ale kupywac bym w ciemno nie kupil bo za duzo ryzyko trafienia bubla. Moi bardzo dobrzy kumple maja te same steezy Stratofortres i jeden wykonany perfekcyjny a drugi to bubel z lakierm w oczkach o pieknym brazowym odcieniu. Takze ciesz sie ze ty jeszcze nie trafiles na taki bubel ???? Flanker i warewolf miodzio za to harrier znowu lipa ale kazdy woli cos innego ???? Edytowane 2 Marca 2015 przez Predatorhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ok, szukam czegoś delikatnego jak zrobisz test ,to daj znać. Możesz polecić mi kij jakiś do 3/8 , coś pod okonia na gumki +2-3g główka. Będę bardzo wdzięczny Ja proponuję steez SKYRAY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Hermit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Ja proponuję steez SKYRAY owszem, ale ten F2-63X7 będzie się lepiej ładował i bardziej go widzę przy łowieniu okoni, Steez 631MLFB-SV bardziej pod sandacza, to wg mnie najmiodniejsza wędka Finesse z zapasem mocy jaką miałem w ręku Hermit też bardziej pod sandacza, bo jest trochę pałowaty dołem http://www.youtube.com/watch?v=D1R1DL7q5JY Mateusz poczekaj, jak MB u mnie wygra (uchwytem ), to może będę sprzedawał Daiko Droog 66Ls-BF, wędka o doskonale harmonijnym ugięciu (mam zrobione foto ugięcia 250g, 350g ,500g), full wypas, full made in japan i nie kosztuje majątek http://www.f-daiko.com/lure/product/droog/droog.html Edytowane 2 Marca 2015 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) no i jeszcze jedno, nie znam wędki castingowej, która da komfort przy główce 2g, wg mnie 3g to min, a najlepiej 4g taką to chyba będę musiał uzbroić na blanku spinningowym Edytowane 2 Marca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 owszem, ale ten F2-63X7 będzie się lepiej ładował i bardziej go widzę przy łowieniu okoni, Steez 631MLFB-SV bardziej pod sandacza, to wg mnie najmiodniejsza wędka Finesse z zapasem mocy jaką miałem w ręku Hermit też bardziej pod sandacza, bo jest trochę pałowaty dołem http://www.youtube.com/watch?v=D1R1DL7q5JY Mateusz poczekaj, jak MB u mnie wygra (uchwytem ), to może będę sprzedawał Daiko Droog 66Ls-BF, wędka o doskonale harmonijnym ugięciu (mam zrobione foto ugięcia 250g, 350g ,500g), full wypas, full made in japan i nie kosztuje majątek http://www.f-daiko.com/lure/product/droog/droog.htmlJezeli chcemy jeszcze wieksze ugiecie, trzeba wziac F2-60X. Ten kij mnie zabil, przez niego EG Stingray stoi w kacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 no i jeszcze jedno, nie znam wędki castingowej, która da komfort przy główce 2g, wg mnie 3g to min, a najlepiej 4g taką to chyba będę musiał uzbroić na blanku spinningowym Da rade, pokaze Ci kiedys:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Da rade, pokaze Ci kiedys:) nie każdemu T3 Air leży w ręku a tak serio, to mocno subiektywne, przez komfort rozumiem połączenie wielu czynników, nie tylko rzutowych ja np. często łowię główkami 3g na 7-8m głębokości Edytowane 2 Marca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Z Zonda Hedgehog tez daje rade, choc minimalnie gorzej. Masz racje, masa subiektywnych emocji sklada sie na calosc. Dla mnie mega atutem tych kijkow jest uchwyt ARMS, ktory po prostu lezy jak zaden inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) ok czekam dzienkuje wszystkim za porady ja mam mb F3st-63X i jest ciut za mocny więc poczekam na test wrazie ca to przygarne Daiko Droog 66Ls-BF, Edytowane 2 Marca 2015 przez arturbukowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Artur w razie co dam Ci znać ...... Marcin na temat tego uchwytu zdanie moje znasz ps. Panowie OFF się zrobił na oddzielny wątek Edytowane 2 Marca 2015 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ja łowiłem CARDIFF daje rade ale trochę zadurza klucha pod okonia ,a zwłaszcza pod gumy z opadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Kamilu a czy wędki MB super cliffchanger F2-63X7 i MB cliffchanger F2-60X są dość podobne (ugięcia, szybkość i ta fajna delikatne szczytówka potrafiąca zrobić U), a różnią się jedynie długością??? Czy może to jednak zupełnie inne kije?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi