Daro Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 korek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 korek w RST 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Korek w Avidzie byl juz szpachtlowany i szlifowany poniewaz szpachla w nim sie posypala i wyplynela z woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 i korek i co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 i korek i co dalej ? bardzo ladny A na ryby chodzisz z ta wedka ?Czy jest ona tak tylko od "parady" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) chodziłem, ale mało to jest Floor, większość moich wędek "korkowych" była tak zbrojona i do tego porównywałem, bo mimo ogólnego wyposażenia TOP, były zauważalnie tańsze od moich wędek z JP więc ogólnie nie mam nic do korka, nawet przeciwnie, ale ten z JP omijam jeśli tylko mam wybór (a niestety nie zawsze mam) Edytowane 27 Maja 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Panowie jak myślicie nowy Zillion TWS będzie ok do przynęt 40-80g? Czy szukać raczej czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Nowy zillion to praktycznie to samo co tatula. Różnica w cenie, zillion prawie dwa razy droższy. Wg mnie do Twoich zastosowań będzie ciut za słaby. http://www.tackletour.com/reviewinsightdaiwazilliontwspg2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Nie miałem w ręku Type R, ani Zilliona USDM, miałem w ręku Zilliona JDM i zwykłą Tatulę, jak widzimy różnice w budowie są niewielkie, są pewne na korzyść Zilliona, ale to nic przesądzającego i pewnie nie wartego +100% cenyna sucho Zillion JDM sprawia wrażenie lepiej spasowanego i sztywniejszego od Tatuli, ale na jak długi okres łowienia tego wystarczy .... ?sam się zastanawiam czy jeszcze nie poszukać Zilliona J-Dream 6.3 na zapas, tak na koniec Epoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Zillion ma szpulkę 36 a tatula 34mm Bebechy to praktycznie to samo Edytowane 30 Maja 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 No i nie zapominajmy, ze Zillion TWS ma free floating spool. Tatula nie ma. Mam tego Zilliona, w porownaniu do Tatki jednak kultura pracy o wiele wyzsza... ciekawe, zobaczymy jak sie bedzie sprawowal bo na razie czeka w pudelku na kij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=jzKbOFw7QSc Mam pytanko co do przedostatniej propozycji, mianowicie CC201HG NEW2015. Już kupowałem CC201 2014 (kiedys miałem) a tu nagle wyskakuje 201HG NEW2015. CC201 2014 - 240g/Drag6kg/4.8-60cmCC201HG 2015 - 265g/Drag5kg/6.2-78cm + Terkotka:) - wyższa waga o 25g przez mechanizm wyższego przełożenia/terkotka Wsyztsko fajnie w HG, wyższe przełożenie mi pasuje nie mówię o terkotce już itd...ale czy jednak rozmiar 201 w wydaniu HG nie straci na mocy? Mocy w sensie prowadzenia dużych przynęt, holu sumka... wygląda na to, że tak. Ktoś może juz coś wie lub porównywał lub ewentualnie co o tym myśli w porównaniu 201 a 201HG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 taka fajna szpuleczka do Steez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wygląda jak by przemalowali szpulkę od T3Air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 trochę by nie pasowała Nowości w Megabass'ie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ito puścił odświeżone cztery modele X7: http://www.megabass.co.jp/site/freshwater/destroyer_x7_2015/ Kami, jednak może nadzieja na dobre siodełka jeszcze nie umarła;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ja tam myślę, że będą OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 taka fajna szpuleczka do Steez 2016-steez-spool.jpgKamil wiesz kiedy będzie dostępna w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 to ponoć współpraca z DreamFishing, która ma być dostępna w 2016r, ponoć również nowym Steez SV, ale nic pewnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 to ponoć współpraca z DreamFishing, która ma być dostępna w 2016r, ponoć również nowym Steez SV, ale nic pewnegono to poczekam trochę sobie ,a ten nowy STEEZ ładny tylko knoby do wymiany i miejmy nadzieje ze będzie dostępny z wolniejszym przełożeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) nie będzie już 7.1, 6.3 ma być a knoby w pizdu od strzała , choć w wersji JDM pewnie będą "normalne" Edytowane 14 Czerwca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jakieś inne ma zastosowanie nowy Steez od poprzedników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 trudno coś powiedzieć o czymś, co w praktyce jeszcze nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 aha ponoć cena ma być 399$ , nie wiem czy to dobrze czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi