MRTNZ Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Chyba niekoniecznie... az sie troche boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Ito puścił odświeżone cztery modele X7: http://www.megabass.co.jp/site/freshwater/destroyer_x7_2015/ Kami, jednak może nadzieja na dobre siodełka jeszcze nie umarła;-) ciekawe, że F2 w zapowiedzi był 1/2oz, a teraz na stronie jest już 3/8oz Edytowane 14 Czerwca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 ciekawe, że F2 w zapowiedzi był 1/2oz, a teraz na stronie jest już 3/8ozCiekawe, bo ten stary powinien miec F2 i 1/2 wedlug mnie, widocznie podliczyli od nowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) ...ale z tym dolnikiem to straszne maniany odwalili.Ja chyba byłbym chętny na tego SuperEigera. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 no to poczekam trochę sobie ,a ten nowy STEEZ ładny tylko knoby do wymiany i miejmy nadzieje ze będzie dostępny z wolniejszym przełożeniem Ten steez ma być wersją linii obecnego steeza sv z JDM'u na rynek USDM i ma on zastąpić obecną linie EX. Projektem zajmuje się Dreamfishing US. Obecna linia Steeza Ex jest już na przecenach w USA. Przeceniają go na jakieś 150 baksów mniej niż cena standardowa . Dodatkowo nowa linia na USD ma mieć oprócz gwiazdy hamulca, prawą oraz lewą pokrywę z Zaionu, knoby I-Shape. Będzie dostępny w dwóch przełożeniach 6.3:1 (złote akcenty); 8.1:1 (purpurowe akcenty) - podobnie jak w wersji EX. Nie wiem czemu ale Amerykanie lubią I-Shape'y. Do Tarantuli też je wpakowali. Górne zdjęcie: lewa strona - obecna seria EX; prawa strona - zapowiadana na 2016 r.Dolne zdjęcie: odwrotność w/w. Dreamfishing US zapowiedział również nowy stop szpulek G1 który ma zastąpić obecny A7075 w linii Steez. Nowe stopy chce wprowadzić dla rozmiaru szpulek 105 oraz 109 twierdząc że są o wiele lżejsze i mocniejsze. Dreamfishing US oficjalnie podał, że waga szpuli 109 wynosi 9,5 grama. Jak na tą wielkość szpuli myślę, że wynik jest bardzo fajny. Górny lewy róg - szpula sv105; górny prawy róg - szpula sv109; dolny prawy róg - szpula MagForceZ 100; dolny prawy róg - szpula sv103. Inne pozycje Daiwy przewidziane na rynek USDM w 2016 r: 103SV ma zastąpić ulubiony model amerykańskich wędkarzy Zilliona TypeR i tutaj sv na starym stopie A7075 bez systemu TWS i całe body z aluminium wraz z pokrywami bocznymi. 105SV proszę nie mylić z Alphasem SV. USDM dostanie na rok 2016 zamiennik Pixy TypeR. Zillion HD + magseald BB oraz inne: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Dla tych ktorzy tesknia za Aurorą http://www.purefishing.jp/product/bc/revo_elite_aurora_64_limited_64.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 multi Dartha Vader'a 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 nowości Daiwy juz na stronie USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Daj link:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 http://www.daiwa.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 no i się powyjaśniało http://www.tackletour.com/reviewicast15daiwareels.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Piękne te maszynki aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 2015 F2-63X7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Cholera, musial Ito zmienic uchwyt... ARMS byl super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 wraca do korzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 A ja mam zawsze problem z takimi wymuskanymi, gładziutkimi uchwytami. Po prostu ślizgają mi się w łapie. Dla tego nawet w lecie często używam rękawiczki (sprawdzają mi się letnie wersje rękawiczek rowerowych). No chyba że ten jest gładki a równocześnie "lepi " się do łapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 lakierowane uchwyty nie są śliskie, są gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Niestety nie dane jest mi łowić sprzętem, który często tutaj omawiacie więc dzięki za cenną informację (w jedynym Megabasie jaki miałem uchwyt był jakby "gumowany" i byłem tym zachwycony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Jezeli poszesz o Super Destroyer, to najlepszy uchwyt na świecie. Moj ulubiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) DOKŁADNIE! i tak powinno być zawsze (tyko, że kija już nie mam ... ale nie utopiłem ) Edytowane 10 Września 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Szkoda, nie podpasowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Długa i zupełnie inna historia... a kij super i podpasował tylko że los czasami rządzi nami jak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Bob szybki jestes Ja naszczescia jestem z tych ze kazdy uchwyt mi lezy no poza skss- cos tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 kiedyś opowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Nie utrzymuj napięcia;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi