BOB1 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) poważnie, nie mogę ... są zasady i relacje koleżeńskie a ja gościu starej daty i tego się trzymam (będzie następny MB ...mam nadzieję ) Edytowane 10 Września 2015 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/3831 Nowa citica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 No i doczekała się nowego dzioba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Według mnie bardzo fajnie wygląda - niczym drapieżnik czyhający na ofiarę bo no tatula wygląda jak rozdeptana żaba :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Nowej Ryogi przypadkiem Daiwa nam nie zaserwuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 a grom ich tam wie za to możesz kupić ładny klucz do śrubeczek:) http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/ize/op_parts_ie/slpw_hexdriver/index.htmli szpula do tatuli hlchttp://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/ize/op_parts_ie/rcsb_tatula_hlc/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 a grom ich tam wie za to możesz kupić ładny klucz do śrubeczek:) http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/ize/op_parts_ie/slpw_hexdriver/index.html i szpula do tatuli hlc http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/ize/op_parts_ie/rcsb_tatula_hlc/index.html Dzieki, ale nie dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 z tego co wiem, to producja Ryogi jest w tej chwili zamknięta, więc ..... może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Kurde Kamil gdzie Ty zdobywasz informacje... Mogli by zrobić ryoge 516... Czyli model mniejszy od 1016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 nie znaczy to, że nie będzie już Ryogi, w zeszłym roku było to samo, ludzie już widzieli 50-tkę, a wczesną wiosną była produkcja, ale to chyba była jedyna w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 z tego co wiem, to producja Ryogi jest w tej chwili zamknięta, więc ..... może ... Wiem, bo ciezko nowke kupic w JP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Mogą wypuścić jakąś limitowaną jak będzie takie parcie no chyba, że w nowej wersji jak Steezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Kurde Kamil gdzie Ty zdobywasz informacje... Mogli by zrobić ryoge 516... Czyli model mniejszy od 1016 Pięknie by było.Jeszcze jakby ITO zrobił wersję Black Jungle to już całkiem za...ście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 wszystkie LIN też pozamykane, więc kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 I znów będzie rotacja w sprzęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 MB wypuszcza wersję Viento dla Verticalowców. Jaggler się zwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 F2-63XK-S Solid Carbon Blank 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) 1.1 w szczycie i 10 lb mocy - olaboga Edytowane 30 Września 2015 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 no, ale to pełen pręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ładny ten MB a uchwyt wygodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 nie wiem, to nie mój niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 no, ale to pełen prętJakie jest przeznaczenie takich wędzisk wg megabassa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 jak wszystkich - bass to specjalistyczne wędki do łowienia na małe/lekkie przynęty, wszystkie będą miały stosunkowe mocne dolniki z tym, że tego typu raczej nie nadają się do łowienia w pobliżu heavy cover i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 miałem ABU Deez w pełnym pręcie, działało bardzo ładnie, ugięcia pierwsza klasa, wytrzymałość pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dzięki Sa mocniejsze konstrukcje ?F4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi