bazyloss Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 w pełnej konstrukcji ?raczej nie, to domena wędek klasy UL-L w bassówkach, ile to musiałby ważyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 w pełnej konstrukcji ?raczej nie, to domena wędek klasy UL-L w bassówkach, ile to musiałby ważyć ?OkiAlles klar. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Michał - szczyt 1,0mm, dolnik 8,2mm, wędka jigowa Solid Blank, jak widać może dużo - obciążenie 500g Edytowane 30 Września 2015 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 ajjajjaj - czekać aż wypuszczą kij z szczytem 0.8 i 20 lb w dolniku btw - co to za kijek ? drog ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 ...a ja zawsze, przy takich testach w domu, wyobrażam sobie jak "coś" nie wytrzymuje (węzeł, agrafka, przetarta plecionka) .... kij odbija i wali w sufit Uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Robert miałem tak kiedyś - niestety to nie linka a kij nie wytrzymał moja mina a po chwili pusty śmiech mojej dziewczyny chyba by powiedziały wszystko wtedy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 sufit na 270cm, więc w miarę bezpiecznie to Deez FDC-63LS MGS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 to specjalistyczne wędki do łowienia na małe/lekkie przynęty, wszystkie będą miały stosunkowe mocne dolniki z tym, że tego typu raczej nie nadają się do łowienia w pobliżu heavy cover i tyle A tak z ciekawosci, czemu sie nie nadaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 po prostu nie mają dostatecznej mocy, aby odciągnąć bassa na chama od krzaczorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 A jak z czuloscia takich pelnych blankow? lepiej, gorzej czy bez roznicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 miałem w życiu jeden, więc trudno mi coś obiektywnie stwierdzić, no i pewnie zależy, który do czego porównujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Aha, rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 To jakas tatulka?! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 TATULA TYPE-R RED 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 hmm zdaje mi sie czy po porstu ona ma troszke płytszą szpule ? bo na type r wchodzi 16lb - 100m a na red 16 lb - 90m - waga, łozyska to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ja czekam na małą Ryogę 516 w wydaniu Megabass LiN BJ.Jeśli tego nie wypuszczą to kraj kwitnącej wiśni się na mnie nie wzbogaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja taką Ryogę wypuszczą wersja BLACK to też kupisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja taką Ryogę wypuszczą wersja BLACK to też kupisz:)oczywista!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) To trochę podobne do Ryogi (MILLIONAIRE BASARA). To nowość, czy już znany model?http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/26888/cPath/21_39_43_3211/osCsid/b499408e97f83f43080e6e729f34b164/saltwater-fishing.html Edytowane 14 Października 2015 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Wziela by sie ta Daiwa do roboty i wypuscila jakas nowa cala czarna Ryoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 We tam ryoge - by zrobili promo na stezzy 50 % taniej a tak serio szukam malej maszyny z mocnych serduchem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 We tam ryoge - by zrobili promo na stezzy 50 % taniej a tak serio szukam malej maszyny z mocnych serduchem...Masz 40% na Steeza, tylko prawa ręka http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/151/cPath/36_2933_3059/garage-sale-13-STELLA-SW18000HG.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Prawa niet.... A życie by bylo łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dobrze poszukasz to na lewą znajdziesz. Seria EX jest na wyprzedaży i w Samuraj Tackle SV jest na Promo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi