meme174 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 w kwestii uchwytu http://www.megabass.co.jp/site/engineer/megabass-engineering-team-blog-vol-106/aż sobie zmierzyłem ( głupio to brzmi ... :D ) mam 87-9 mm - to co ten uchwyt będzie za mały dla mnie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 zaprojektowane pod rękę Ito i żadną inną a tak serio, to chodziło mi o to foto, gdzie widać jak się palce układają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Teraz już wiem czemu uchwyt Megabasa tak rewelacyjnie mi podpasował ... mam dłoń identyczną jak wzorcowa Pana Ito (może napiszę do niego, że jestem gotów oceniać ergonomie jego wyrobów? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Wiem Kamilu zapowiada sie bardzo wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 aż sobie zmierzyłem ( głupio to brzmi ... :D ) mam 87-9 mm - to co ten uchwyt będzie za mały dla mnie ? Da radę, zobacz jak RĘKA ITO trzyma uchwyt - jak pazur dasz między serdeczny i obrączkowy, powinno być ok;-) Bo chyba tak o ile pamiętam trzymasz Pan casta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Szczerze Marcin trzymam różnie - raczej zależy od kija, od metody a najbardziej od wysokości multika Taki uniwersalny chłopak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Fajnie się prezentuje ten uchwyt. W MB Levante je zaproponowali. Brałbym ten kijek pod Lina jakby był max do 213cm, dzielony dolnik i do 2oz. Trzeba czekać na inne:) Edytowane 10 Listopada 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 http://www.karil.co.jp/ktf/complete_edition/15aldebaran.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jak tak dalej pójdzie, w 2016 będą multiki poniżej 100gr... I jak tu żyć;-0 Szkoda że śimiano, bo bym się pokusił - ale religia mi nie pozwala;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob61 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Te uchwyty to jakieś dziecinne rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=X7knoemdZgk#t=67 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nie wygląda na następną odmianę Zilliona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 po prostu szpulka SV dodana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 po prostu szpulka SV dodana No chyba że kolory tylko zmienili, mniej "festyniarski" teraz będzie - jeżeli to Zillion;-) Tam mało widać, ale pewnie masz rację, nie ma się co podpalać - dodali SV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Fajne ten z czerwonymi dodatkami będę brał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Bierzesz wersję USDM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 http://www.tiemco.co.jp/products/groups/view/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 g20151211g03.jpg Gdyby ktoś zamawiał te rękawiczki to chętnie się dorzucę. Cena całkiem przystępna (około 70zł) a pewnie przesyłka w kilka osób byłaby tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Podobnie jak kolega coma, dorzucił bym się do zamówienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ja może zamówię, ale pamiętajcie, że to rozmiarówki japońskie i raczej na szczupłe dłonie, zakładam, że takie LL, to nasze "L minus" długościowo i nadal na szczupłe dłonie/palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ja może zamówię, ale pamiętajcie, że to rozmiarówki japońskie i raczej na szczupłe dłonie, zakładam, że takie LL, to nasze "L minus" długościowo i nadal na szczupłe dłonie/palce Ja mam małe dłonie, skórzane rękawiczki noszę rozmiaru S. W jaki rozmiar japoński radziłbyś mi celować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ja noszę M i M/S i L są na mnie dobre, ale na styk, w niektórych modelach LL były wygodniejsze, ale już nie tak dopasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 To u mnie chyba lipa, normalnie L lub XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi