coma Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Kurde no to mam zagwozdkę między M a L. Jest w necie gdzieś rozmiarówka z wymiarami dla tych rękawiczek?Jak nie ma to wezmę M'kę. Także jeśli możesz Bazyloss wpisz mnie na swoją listę Resztę uzgodnimy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ja kiedyś kupiłem M-ki i były na mnie za małe, ale zdarzało mi się witać z jeszcze mniejszymi "męskimi" dłońmi :) , niż moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ja tak samo na kolor BLACK roz.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) ja kiedyś kupiłem M-ki i były na mnie za małe, ale zdarzało mi się witać z jeszcze mniejszymi "męskimi" dłońmi :) , niż moje No cóż, pogodziłem się z tym, że dłonie mam raczej damskich rozmiarów Może zdjęcie przy miarce pomoże doradzić rozmiar. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 zmierz obwód na wysokości kciuka i długość palców od podstawy, środkowy, wskazujący i kciuk (po wewnątrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ja tak samo na kolor BLACK roz.M. M, to naprawdę małe rękawiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Będę miał niebawem M z Shimano i porównam z L i któreś z nich zostawię i wtedy będę wiedział jaka rozmiarówka JP jest dla mnie. L ok z lekkim zapasem ale zobaczę jeszcze M... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 zmierz obwód na wysokości kciuka i długość palców od podstawy, środkowy, wskazujący i kciuk (po wewnątrz) Obwód na wysokości kciuka ~19,5 cm, środkowy ~7,3 cm, wskazujący ~6,5 cm, kciuk ~6 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 a myślałem, że ja mam małe dłonie - to M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Czyli się nie myliłem Poproszę o zamówienie M'ek dla mnie i dane do przelewu na priv po podliczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ale ja nie powiedziałem, że zamawiam, tylko, że może muszę to przegryść, czy potrzebuje czwartej pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 ale ja nie powiedziałem, że zamawiam, tylko, że może muszę to przegryść, czy potrzebuje czwartej pary Dobra, to jak się zdecydujesz daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 ale ja nie powiedziałem, że zamawiam, tylko, że może muszę to przegryść, czy potrzebuje czwartej pary W końcu człowiek nie pająk, ma tylko dwie ręce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 ALPHAS AIR 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 więcej widać, fajny profil z przodu, waga ? hymm chyba sam grafit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 więcej widać, fajny profil z przodu, waga ? hymm chyba sam grafit Lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 jak pierwszy raz wziąłem do ręki Zilliona TW, to mówię czemu ten "daszek" jest w takim kształcie i pod takim kątem, przecież jest miejsce, no i mnie wysłuchali skrócony i zawinięty po profilu obudowy, już wiem, że mój kciuk będzie miał lepiejmam nadzieję, że w finalnej wersji JDM wrócą czarne śrubki i zniknie ta tandetna plastikowa podstawa korbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Nieźle się to prezentuje, może namieszać co niektórym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jeśli będzie z ammelinum to może latem sobie sprawię, bo świetnie wygląda, a pewnie mechanicznie też podpieścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Minecjusz,bazylios,Pilot, czemu nie śpicie Edytowane 26 Grudnia 2015 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Kamil 3 super. Multiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jeśli będzie z ammelinum to może latem sobie sprawię, bo świetnie wygląda, a pewnie mechanicznie też podpieścili Niech tylko zgubią tandetę, o której Kamil pisze i może być fajnie. Ja i tak na ten moment czekam na mój J-DREAM;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Marcin jak mogłeś rano trzeba wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Chłopaki kocham was Nie jestem gejem ( miłość wędkarska) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 mi tam grafit, aż tak bardzo nie przeszkadza, jeśli wszystko jest podparte jak powinno i spasowane jak poprzedni Zillion TW, to przy moich zastosowaniach kołowrotek przeżyje, czekam na wersję końcową JDM i biere , no chyba , że przez to nieszczęsne SV cenę wywalą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi