bazyloss Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 kurka, skoro knob ma być wyposażony w dwa łożyska, to gdzie się podziały dwa z kompletu wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 kurka, skoro knob ma być wyposażony w dwa łożyska, to gdzie się podziały dwa z kompletu wszystkich''90mm korby uchwyt i pokrętła specyfikacji 2BB I''Z tego co jest napisane na stronie Daiwy zgaduję że cała rączka ma dwa łożyska.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 I jeszcze to , pewnie wzorem tatuli HD:http://daiwafishing.com.au/products/zillion-hd/ Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Może już była.Jak mi kiedyś padnie na łeb, a będę mieć taką kasę - będzie moja. http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-ryoga-shrapnel-c3000hl-g17-a75-p572-k17334.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 ''90mm korby uchwyt i pokrętła specyfikacji 2BB I''Z tego co jest napisane na stronie Daiwy zgaduję że cała rączka ma dwa łożyska.Z. dla mnie to bardziej wygląda tak : "90mm crank handle & 2BB specification I knob" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) ponoć wkrótce będą dostępne blanki DESIGNO http://www.rodcustom.jp/ http://designo.air-nifty.com/ Edytowane 30 Grudnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Czy nowy Steez 103HL, ktory dostepny jest na rynku to ni przypadkiem SS SV? ttp://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=763CzescKupilem i lowilem juz tym Steez 103HL z oferty daiwy na rok 2016. O ile sobie przypominam to na szpuli napisane jest SV. W kazdym razie pierwsze wrazenie jest bardzo pozytywne. Na szpule tego Steez pasuje 135m "nowej" 8 braid PP w rozmiarze 15mm , czyli dobry standard. Za tego Steeza 103HL zaplacilem okolo 380€ czyli obecna cene internetowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Jakaś fotka/i w rękach/przy kiju wskazana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Sandacz 15-30g i jerki do 45g ..? Czy warto ..? Czy któryś z kolegów używał już DAIWA 2015 ZILLION TW 1516SHL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja i znam jeszcze jednego jegomościa mamy podpięty ten multik pod Xzoge 7 kg,więc Zillion znosi większe obciążenia i nic mu nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) ...i z tego powodu Mariuszu, pozdrów ode mnie tego Twojego Zillionka bo niestety, bardzo mi się podobał na ostatnim naszym spotkaniu Edytowane 4 Stycznia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja i znam jeszcze jednego jegomościa mamy podpięty ten multik pod Xzoge 7 kg,więc Zillion znosi większe obciążenia i nic mu nie jest. Mariuszu, czyli polecasz pod moje łapanie i gramaturę..!Czy problemem będzie przynęta 10g , czy to już przegięcie w dół.Sorki , jeszcze jedno pytanie , ile za Twój multik dałeś pieniążków , jeśli to nie tajemnica oczywiście i żona nie patrzy przez ramię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 10 gr lata na luzie, bez stresu.Ja kupiłem od forumowego kol. Grzegorza za 900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dzięki. Grzegorz dba o sprzęt lub sprzedaje prawie nowy ... . Też bym tak chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Kto Ci broni dbać o sprzęt i sprzedawać prawie jak nowy..... PS Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) 2016 Aldebaran BFS 2016 Antares DC 2016 Metanium MGL 2016 Scorpion XT Edytowane 4 Stycznia 2016 przez bazyloss 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 To ja poproszę Antoniego DC ... raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Kurde...one wszystkie mają podobną bryłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 skoro mają być brzydkie, to muszą być podobne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 A mi sie podobają - piękne brzydactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Bałem się Antka2016, że w ogóle się pojawi i jest. Zawsze miałem do Antaresów słabość, coś więcej gdzieś można wyczytać na jego temat? Bardzo ładne są te Shimaniaki, lubię Shimano i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 ponoć luty/marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A Antares L nowy kiedy;p? Oby nie był tak potężny jak jego poprzednicy. Jeżeli HG to korba black a tego nie widać na foto:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 plecionki 30lb #1.5 X8 wejdzie około 200m (na szpulę 16lb-100m mi wchodzi około 210m), ja tam dalej nie dam rady rzucić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 A ja wolę X4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi