bazyloss Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Czyżby on był jeszcze szerszy od poprzednika? na pewno nie, chyba odwrotnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 oj pięknie to wygląda 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 O cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Daiwa Morethan PE SV 8.1 kontra korba92,5m bez wymachów jak przy rzucie młotem /znaczy się normalnie/ 【fimoTV】DAIWA/モアザンPE SV特集動画第2弾 ベイトVSスピニング飛距離比較【PR】 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 zwykłym multikiem można rzucić (jak się posiada trochę doświadczenia i umiejętności) dalej, Jim raczej chciał pokonać DC .. i mu się chyba udałow DC raczej nie chodzi o max rzuty, ale o pewien kompromis/komforta w Sea Bass Fishing odległość to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 oj pięknie to wygląda Des_banner.jpgO ile te piankowe klasyki się bronią:http://jpangler.com/index.php/rod/megabass/2016-new-destroyer-bait-casting/pre-order-megabass-2016-destroyer-f5-68x.htmlhttp://jpangler.com/index.php/rod/megabass/2016-new-destroyer-bait-casting/pre-order-megabass-2016-destroyer-f4-66x.htmlo tyle od tych z grafitowym dolnikiem wieje mi jakoś tandetą i biedą http://jpangler.com/index.php/rod/megabass/2016-new-destroyer-bait-casting/pre-order-megabass-2016-destroyer-f6-69x.htmlhttp://jpangler.com/index.php/rod/megabass/2016-new-destroyer-bait-casting/pre-order-megabass-2016-destroyer-f3-610x.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 oj pięknie to wygląda Des_banner.jpgPreorder będzie chyba, pierwszy raz... Design niekoniecznie mi się podoba, ale fakt, że Ito zmienił parametry w kilku flagowcach kusi... Idę do pracy, trochę zarobić kasy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) a mnie ten Super Destroyer nie odstrasza, tylko czemu jest Med-Fast ? G-AX - Regular ??? , kurka namieszał Edytowane 2 Lutego 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 a mnie ten Super Destroyer nie odstrasza, tylko czemu jest Med-Fast ? G-AX - Regular ??? , kurka namieszałI to ostro, według mnie zrobił całkiem sporą zadymę. F2-60X i F3-61X - ciekawe. Criffhanger dostał klasę wyżej jeżeli chodzi o akcję. Uhuhu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 fajne, że ARMS wrócił, ale ceny niepokojąco atrakcyjne, ciekawe jakie przelotki/ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 fajne, że ARMS wrócił, ale ceny niepokojąco atrakcyjne, ciekawe jakie przelotki/ramkiFaktycznie kilkanaście tysięcy niżej... Kamil, nie ma co gdybać, trzeba sprawdzić na pewno kichy totalnej nie będzie. Fajnie, że pojawił się F1 pstrągowy, tego trochę w "niszczycielach" brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) w sumie nad Med-Fast w Super Destroyer nie płaczę, ten z Phase3 to była kosa trochę za sztywna w dole, Med-Fast w MB, to i tak będzie szybkie, a może bardziej harmonijne choć nie ukrywam , że wolałbym bardziej krótszą (harmonijną wersję) jaką był -G-AX, który mi bardzo pasował pracą, ale uchwyt już przeciwnie, a tu Regular, hymm ... ciekawe jak z Criffhanger, wiemy, że ten z Phase3 nie byłe Reg, tylko Med-Fast, ale czy teraz prawidłowo opisał, czy też obecny model nie będzie miał już tego topu, który robił ta fajną robotę Edytowane 3 Lutego 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 może się okazać, że ten Slow, to na okonie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 tadaaam;-) Trochę za bardzo świecące te destroyer'y, ale nie będę wybrzydzał;-) Film z Fishing Show Yokohama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Podobno tak ma być w Poznaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Fajne są wszystkie Megabassy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 One również mają nici fioletowe - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 One również mają nici fioletowe - a mówiłem, że ITO Ci nie odpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ja już gumy sobie zrobiłem pod kolor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 plećka jeszcze musi być multi-color pod nie to co, ktoś coś zamawia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 kto czyta po japońsku ? http://tateyamaturigu.up.n.seesaa.net/tateyamaturigu/image/New_DESTROYER_E38194E6A188E58685E69BB802_01.jpg?d=a1 http://tateyamaturigu.up.n.seesaa.net/tateyamaturigu/image/New_DESTROYER_E38194E6A188E58685E69BB803_01.jpg?d=a2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Spodobał mi się F5-68X. Ciekawe jaka będzie cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 34,5t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 A gdzie te nowe Arms podejrzanie tanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi