marcin_krych Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Nie wiem czy już było,ale ja widzę po raz pierwszy https://www.facebook.com/dravefishing/ - można zakupić na ebay-u w całkiem fajnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 http://t-namiki.net/wp/?p=10798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Steeza TW SV na pewno w przyszłości spróbuję, natomiast coraz mocniej mi chodzi po głowie ten Alphas Air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Steeza TW SV na pewno w przyszłości spróbuję, natomiast coraz mocniej mi chodzi po głowie ten Alphas Air Alphas Air tez mi chodzi po głowie, szkoda ze średnica szpuli 0,32 a nie 0,33 jak w starym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/4381 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jeszcze zamiast tego korka eva była lub lepiej coś podobnego co na końcu to byłoby fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Mnie te kije Poison zupełnie nie ruszają. Żaden ich parametr - mam na myśli grubość szczytówki i dolnika, wagę - nie wskazują na nic nadzwyczajnego - poza ceną rzecz jasna.Mając na uwadze osobiste preferencje, np. te 215mm dolnika, czyli jakieś 23-23,5 cm od pazura w szesnastofuntowym modelu 6'6" M to byłby dla mnie dramat w użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 nowa seria pod względem parametrów (długość/moc/akcja) też mi zupełnie nie pasujechoć wagowo, to akurat jest znacznie lepiej i wg mnie ogólnie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Pisząc o wadze nie miałem na myśli wagi jako takiej, bo faktycznie 95-105 gram to nawet lepiej niż dobrze, ale zestawiając to z dość typowymi średnicami blanku, 1,8-2,0 tip 11,3-12,8 butt - to albo mamy papierowe ścianki albo rękojeści są naprawdę leciutkie, co w połączeniu z ich długością sprawi, że raczej będą lecieć na mordkę te kijaszki. Ale to oczywiście moje wróżenie z fusów, sorry, z tabelki Miałem dwa kije z serii Poison, fakt, że dość mocne, ale Adrena leciała na pysk niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 to mnie jakoś trafiło;), bo Adrena 166MH jest bardzo dobrze wyważona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja miałem Adrenę z dokładanym dolnikiem, model do 25lb. Kijek lekki relatywnie, ale kiepsko wyważony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Faktycznie ładna jest cholera... Edytowane 1 Marca 2016 przez haja1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) no, wywalić jeszcze parę niepotrzebnych srebrnych elementów i jak ta lala i te knoby oczywiście :) Edytowane 1 Marca 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ten odlotowy baitcastingowy trend ma zdumiewająco wiele wspólnego z pożądaniem ideologicznie słusznych trampek za tysiąc złotych.Nie polecam.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Trampkarze mogą mieć inne zdanie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Zawsze można wyjść "na kubocie"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 no, wywalić jeszcze parę niepotrzebnych srebrnych elementów i jak ta lala i te knoby oczywiście :)Dokładnie tak jak mówisz - black and red i mucha nie siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Już nie nowość, a więc trochę off topic, ale cena zachęcająca:http://www.americanlegacyfishing.com/daiwa-zillion-with-tws-casting-reels.html?utm_source=Mobile+Newsletter+3%2F1%2F16-2&utm_campaign=3%2F1%2F16-2&utm_medium=email 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A Tatule to maja klikajacy docisk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Już w sprzedaży http://www.tacklewarehouse.com/Daiwa_Tatula_CT_Casting_Reel/descpage-T1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Niezła Tatka, tak samo - kilka elementów do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ten odlotowy baitcastingowy trend ma zdumiewająco wiele wspólnego z pożądaniem ideologicznie słusznych trampek za tysiąc złotych.Nie polecam.. A wiesz, że tak samo jak lubię zajebiste trampki (zbieram), tak samo uwielbiam wprost niezmiernie jeszcze lepsze multiki (aż tak nie zbieram, wymeniam)? Te dwa - z zasady - totalnie oddzielne dziedziny rzeczywiście mogą mieć wspólny mianownik, hmmmm;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nie zamartwiaj się Marcin tą tak specyficznie ulokowaną miłością Standardowo oraz modelowo w społeczeństwie konsumpcyjnym ludzie na ogół nie mają własnych poglądów ani gustów. Po to są media, yt i wysiłki trendsetterów aby każdy miał "dla siebie" coś wyjątkowo cennego.. casting paprochowy choćby.. Panowie, z plastikowej szpulki do nici przyczepionej szpilką do patyczka - ze zwykłej ciekawości, oraz chęci do niedrogich, badawczych eksperymentów - rzucam ćwierć gramem w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nie zamartwiaj się Marcin tą tak specyficznie ulokowaną miłością Standardowo oraz modelowo w społeczeństwie konsumpcyjnym ludzie na ogół nie mają własnych poglądów ani gustów. Po to są media, yt i wysiłki trendsetterów aby każdy miał "dla siebie" coś wyjątkowo cennego.. casting paprochowy choćby.. Panowie, z plastikowej szpulki do nici przyczepionej szpilką do patyczka - ze zwykłej ciekawości, oraz chęci do niedrogich, badawczych eksperymentów - rzucam ćwierć gramem w kosmos O to dobrze, uspokoiłeś mnie. A już myślałem, że coś ze mną może być nie do końca jak trzeba. Ufff. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Witam, łowienie ryb niewymiarowych to rzeczywistość i to niezmyślona. Chyba też nie do końca jak trzeba. Szpulka Tatula CT Type-R z wydłużonym wałkiem ma masę 16 g i nie nadaje się do castingu poprochowego. Nawet zmniejszenie masy, z uwagi na średnicę 34 mm, za dodatkowe 50 $ niewiele zmieni. Generalnie jednak takie cuś leci daleko, rzuca pitch, można jigować czy jerkować. To najczęstszy wybór dla tournament casting w każdej postaci. Żadne ha ha ha. Pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2016 przez king Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi