bazyloss Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 no przecież Polska jest traktowana przez "Wszystkich" jak Państwo na kolanach i japońce o Nas nie pomyśleli proponuję tłumaczyć na angielski, bo od razu na polski, to jajca wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 http://www.evergreen-fishing.com/goods_list/TheMultiPotential_02300030_2.htmlŁadniusi tak na próbę to chyba przytulę , tylko jak znam życie to już u mnie zostanie ???? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Steez SV TW ma kosztować katalogowo 58800jpy, czyli cena jest niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) sporo ?, do kupienia pewnie za 44500-45800, czyli jak Steez SV6.3 Edytowane 31 Marca 2016 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Sporo jak 58800 na czysto w JP ale to katalogowa przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 nie bardzo rozumiem, cena jest niewiele wyższa od Steez pierwszej generacji (56500)chyba, że chodzi Ci o to, że ogólnie Steez to drogi kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 O to, że drogo by było dać za niego 58800JPY sprowadzając, nie wspominając o opłatach itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Czekam z niecierpliwością kiedy się pojawi , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 teraz to już przegięli http://www.tiemco.co.jp/products/groups/view/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 a dlaczemuż te patyki takie drogie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 to właśnie miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) już dostępne Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) swoją drogą, to porównywałem uchwyty na zdjęciach i wg mnie ten uchwyt powstał na bazie PTS17, co trochę mnie niepokoi Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Chyba Ito przestawił serię Destroyer na miejsce Orochi, a na miejsce Destroyera starego wejdzid X7. Troche nie rozumiem i nie podoba mi się to, ale jego zbójeckie prawo. Tak czy inaczej na ten moment niwy Destroyer mnie nie interere. Poczekamy zobaczymy, ale niestety jest to jednak downgrade... szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Zillion SV TW doczeka się wersji limited. Tym razem SLP WORKS zabrało się za czarnego zillka. Waga 205 gram, moc hamulca 5 kg, przełożenie 8.1, długość korby 90 cm z mega dużym logo SLP WORKS WOW hehe, kolor czarny metalik, łożyska 10/1 (dodane 2 szt BB) pojemność szpuli taka sama jak w fabrycznym. Data wydania jeszcze nie znana. Limted poprzedniej generacji: Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Logotyp przywalili solidnie, nie ma mowy o słabej widoczności;) ale za dużo się przy tej wersji nie namęczyli jeżeli chodzi o udoskonalenia-ulepszenia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Logotyp przywalili solidnie, nie ma mowy o słabej widoczności;) ale za dużo się przy tej wersji nie namęczyli jeżeli chodzi o udoskonalenia-ulepszenia..Mam identyczne spostrzeżenia Jeśli jeszcze chodzi o moje odczucia to bardzo fajną opcją jest wstawka za gwiazdą hamulca zamieniająca plastikowy odpowiednik w fabrycznym. Taki szczegół ale nawiązuje do starych dobrych nie obciętych konstrukcji chociaż wizualnie . Taki sentyment mi się włączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 jak już jesteśmy przy SLP 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ale odpust piórka w doopie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dubai style 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Gdzie można taki multik zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 mam nadzieję, że to tylko concept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Brzydki jak noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Brzydki jak noc ...ale w nocy jakże widoczny;) bling bling. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi