PILOT Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) mam nadzieję, że zapłaciłeś wczoraj ...Hahah;) Ja idealnie trafiłem w godzinę, fakt i tak było wysoko ale był chwilowy spadek i się załapałem na szczęście. Jak bym tego nie zrobił, dziś już bym płakał. Powoli się przyzwyczaimy do tych kosmicznych cen - nie ma innego wyjścia. Przez to wszystko nie trafi do mnie teraz Antares16:(((, trzeba czekać... MZ - Zobaczymy kto szybciej dostanie Steeza SV TW:), oby czar nie prysł jak będzie w dłoni to samo ANT16 Edytowane 24 Czerwca 2016 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 mam nadzieję, że zapłaciłeś wczoraj ...Na szczęście tak... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 to super, bo czuję wiele miesięcy lipy już teraz to co jest dostępne w dystrybucji EU praktycznie nie opłaca się ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Coś czuję że IS63 pojawią się na giełdzie Ja bym to sprzedał na waszym miejscu i kupił te nowości. Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dokladnie Tomy ma rację, po co ma Wam zalegać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 ...i te Zondy hedgehog też bym na waszym miejscu posprzedawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 ... ja już ustawiłem "obserwatora" na giełdę Panowie, na ... Wam te starocie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 St.Croix LEGEND GLASS LEGEND GLASS (freshwater casting) IPC Legend Glass is a new series featuring premium, linear S-Glass blanks built on IPC-engineered mandrels creating the ultimate fiberglass rods. Super light in weight, Legend Glass is designed for fishing all types and sizes of crankbaits and other lures that benefit when matched with a moderate-action rod. Retail prices: $240 - $250. Integrated Poly Curve® (IPC®) tooling technology.Super premium, 100% linear S-glass.Designed for crankbaits and other lures ideally matched to a moderate action rod. LGC610MM- Ideal for making shorter, precise casts with smaller size crankbaits. LGC72MM- Very versatile model built to handle a large variety of crankbaits. LGC74MHM- Ideal for use with larger, deep-running crankbaits including lipless lures. LGC711HM- 7’11” in length and featuring the Fuji PSS-SD palming reel seat for extra comfort while fishing extremely deep-diving crankbaits. Fuji® K Series Concept Tangle Free guides with Alconite rings and polished frames. Ideal for super braid, mono and fluorocarbon lines, the sloped frame and ring “shed” tangles before they become a problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Kurde tyle co kupiłem wędkę mojo bass glass ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Mnie wystarczy "staruszek" Megabass Shiryu Destroroyer Tomahawk GT3 ... szklak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Panowie i jak te nowy Steez bo czekam i nie wiem czy warto kupować . A tu moja mała przeróbka MB FX68 Z szpulkom hony MB od 1,8g lata super i T3 AIR zostały jak na razie bezrobotne Po zmianie przekładni oryginalnej na przekładnie od T3AIR 6,8 praca multika perfekcyjna i spasowanie po wymianie łożysk plus dupereli idealne niczym MB LIN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Moje jeszcze nie lecą nawet, bo czekam na skompletowanie paki. Ale lada dzień coś napiszę, spoko:-) a co do tych dywagacji na temat IS63 nie ma takiej możliwości. Nie pójdzie pod młotek:-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Też się zastanawiam... Tak mi się coś widzi że będzie dubel z T3 SV jeśli chodzi o walory użytkowe, wizualnie jest niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 nie wiem czemu ale jakoś wydaje mi sie że jest duży - albo to takie wrażenie z filmu tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) A co sądzicie,na temat tws-a w nowym steez-ie czy nie będzie to jego słaby punkt? Strasznie to jakieś rozlatane. Edytowane 5 Lipca 2016 przez Szogo636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Faktycznie jakoś słabawo to wygląda, dziwnie duże te luzy. W zillionie mam lekki luz, w T3 praktycznie wcale. Ciekaw jestem jak z układaniem cienkich plecionek wobec powyższego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Sprawdzi się za kilka dni... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 nie wiem czemu ale jakoś wydaje mi sie że jest duży - albo to takie wrażenie z filmu tylko nie nie jest duzy,w porownaniu do nowego metanium mgl jest wyraznie mniejszyszczeze mowiac,wizualnie wieksze wrazenie robi na filmach niz w rzeczywistosci,w praktyce pewnie wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Nowy Steez jest mniejszy zauważalnie na oko od starszych wersji. Później podrzucę fotki w porównaniu do MB IS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Na filmach wydaje się większy z powodu szerokiego kąta obiektywu kamerki Edytowane 6 Lipca 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Fotki jako takie jak przy IS nowy Steez wygląda. IS to buda poprzedników najnowszego Steeza. Jak dla mnie fajny design, praca masło, body mniejsze w tym panel boczny mniejszy. Kolor grafit. Jak już wspominałem osobiście czekam na wersje LTD oraz wypust od MB w kolorze ))BLACK 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Wziąłeś 6.3 i 7.1? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 większy czy mniejszy, dla mnie Steez/IS leży w łapce lepiej niż SV TW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Marcin - tak, dwa przełożenia ale jeden dla znajomka i jeden dla mnie dla rozmyślania czy zostawić IS63 czy nowy Steez ale decyzja pozostaje w tajemnicy;p. Jest mniejszy nieco. Może to tylko przyzwyczajenie do Steez/IS:)? Nowe Steezy to takie - "Angry Birds" Edytowane 7 Lipca 2016 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Pilocie, jak ten wodzik się ma w stosunku do tych z filmików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi