Skocz do zawartości

Baitcastowe nowości...

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

mam nadzieję, że zapłaciłeś wczoraj ...

Hahah;)

Ja idealnie trafiłem w godzinę, fakt i tak było wysoko ale był chwilowy spadek i się załapałem na szczęście. Jak bym tego nie zrobił, dziś już bym płakał. Powoli się przyzwyczaimy do tych kosmicznych cen - nie ma innego wyjścia. Przez to wszystko nie trafi do mnie teraz Antares16:(((, trzeba czekać...

MZ - Zobaczymy kto szybciej dostanie Steeza SV TW:), oby czar nie prysł jak będzie w dłoni to samo ANT16

Edytowane przez PILOT
  • Like 1

St.Croix LEGEND GLASS  

LEGEND GLASS (freshwater casting) IPC

Legend Glass is a new series featuring premium, linear S-Glass blanks built on IPC-engineered mandrels creating the ultimate fiberglass rods. Super light in weight, Legend Glass is designed for fishing all types and sizes of crankbaits and other lures that benefit when matched with a moderate-action rod. Retail prices: $240 - $250.

Integrated Poly Curve® (IPC®) tooling technology.

Super premium, 100% linear S-glass.

Designed for crankbaits and other lures ideally matched to a moderate action rod.

LGC610MM- Ideal for making shorter, precise casts with smaller size crankbaits. 

LGC72MM- Very versatile model built to handle a large variety of crankbaits. 

LGC74MHM- Ideal for use with larger, deep-running crankbaits including lipless lures.

LGC711HM- 7’11” in length and featuring the Fuji PSS-SD palming reel seat for extra comfort while fishing extremely deep-diving crankbaits.

Fuji® K Series Concept Tangle Free guides with Alconite rings and polished frames. Ideal for super braid, mono and fluorocarbon lines, the sloped frame and ring “shed” tangles before they become a problem.

Panowie i jak te nowy Steez bo czekam i nie wiem czy warto kupować   :) . A tu moja mała przeróbka MB FX68 post-50467-0-03490000-1467665761_thumb.jpgpost-50467-0-03560300-1467665798_thumb.jpgpost-50467-0-89271000-1467665843_thumb.jpg Z szpulkom hony MB od 1,8g lata super i  T3 AIR zostały jak na razie bezrobotne  Po zmianie przekładni oryginalnej na przekładnie od T3AIR 6,8 praca multika perfekcyjna i spasowanie po wymianie łożysk plus dupereli idealne niczym MB LIN         

• Like 1

nie wiem czemu ale jakoś wydaje mi sie że jest duży - albo to takie wrażenie z filmu tylko :)

nie nie jest duzy,w porownaniu do nowego metanium mgl jest wyraznie mniejszy

szczeze mowiac,wizualnie wieksze wrazenie robi na filmach niz w rzeczywistosci,w praktyce pewnie wymiata

Fotki jako takie jak przy IS nowy Steez wygląda. IS to buda poprzedników najnowszego Steeza. Jak dla mnie fajny design, praca masło, body mniejsze w tym panel boczny mniejszy. Kolor grafit.

Jak już wspominałem osobiście czekam na wersje LTD oraz wypust od MB w kolorze :)))BLACK

post-49556-0-48388200-1467846594_thumb.jpg

post-49556-0-19912600-1467846655_thumb.jpg

post-49556-0-16328500-1467846659_thumb.jpg

• Like 5

Marcin - tak, dwa przełożenia ale jeden dla znajomka i jeden dla mnie dla rozmyślania czy zostawić IS63 czy nowy Steez ale decyzja pozostaje w tajemnicy;p.

Jest mniejszy nieco. Może to tylko przyzwyczajenie do Steez/IS:)?

Nowe Steezy to takie - "Angry Birds" 

Edytowane przez PILOT
  • Like 1