PILOT Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Zminiaturyzowany T, po zwolnieniu spustu idzie fajnie do przodu. Resztę zalet T znamy. Ciężkie trochę jest dojście do pokrętła docisku szpuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jakbyś miał zamiar sprzedać tego steeza w najbliższym czasie to odezwij się do mnie w pierwszej kolejności, ok? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 No to skrobnę kilka słów, absolutnie subiektywnych, żeby nie było Gabarytowo, z tyłu węższy, z przodu szerszy - w mojej ręce lepiej leży "stara" buda, przez pocienienie tyłu bardziej meczy mi się dłoń.Wizualnie, no cóż, trochę "bieda" - podparcie kciuka kojarzy się z shimano, spust prawie identyczny z abu revo (odrobinkę szerszy dzióbek) i już nie ma napisu steez na spuście - nawet w zillionie TW japońce pokusili się o tradycyjny spust, niestety bez napisu na ciemniejszym pasku.Wodzik - podobnie jak w Zillionie TW - zakładam, że będzie się wyrabiał - obracająca się osłonka worma z czasem łapie delikatny luz i potrafi się odkształcić, przez co przy skrajnych położeniach wodzik (jak jest przy obudowie) potrafi zaszumieć.Rzutowo, dupy nie urywa - nie widzę żadnych znaczących różnić do poprzedników (choć jeszcze za mało było testów, ale mam nawet wrażenie, że w zakresie 14-20 gram wagi przynęty, najczęściej u mnie używanych, odległości są mniejsze niż w starym "królu") albo nie potrafię wykrzesać z niego pełni walorów. Inna sprawa, że nigdy nie byłem specjalnym entuzjastą T-wing system.Rewolucji nie ma i nie będzie. Nie da się istotnie ulepszyć najlepszego...Jak dla mnie, still undefeated Steez 103HL PozdrawiamArek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ciekawe jak "Króla" opisze reszta tutejszych nabywców a trochę ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 "Rewolucji nie ma i nie będzie." Wg mnie puki co myślę podobnie. A nawet mogą co nieco pogorszyć. Osobiście został u mnie MB IS63L a miałem wybór między nowym Steezem16 a IS63. Zostawiłem IS bo - bardziej mi się podoba design przede wszystkim no i nie ma SV ale buda/kształty/gabaryty bardzo fajne w nowym Steezie. Jakby był czarny, srebrny wodzik T i bez SV - to bym znów się męczył który zostaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 U mnie na sucho bardzo pozytywne wrażenie, aleto w końcu Steez. Pomijam aspekty kolorów, bo tym aż tak się nie przejmuję. Natomiast dopiero po testach na wodzie coś więcej będę mógł napisać. Body bardzo mi pasuje, trochę jakby hybryda pomiędzy T3 które uwielbiam a STZ, czyli mistrzem ergonomii. Taki mariaż subiektywnie mi się bardzo podoba, idealnie leży w dłoni. Bardzo fajne nowe knoby, ani za szerokie, ani za wąskie. Jutro mam nadzieję coś więcej napiszę jak go zmoczę:-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Gdyby ktoś się stęsknił za wodzikiem T to proszę: http://www.tudou.com/programs/view/havZE64XgtM/?resourceId=0_06_02_99 Tarantula wydanie specjalne HLC TW 6,3 przez murakami haruhiko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Zielony pstrągowy SS Air http://slp-works.com/item/op_parts/ssair_stream_custom/index.html Do kupienia w Digitace.Z. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Hej.Takie pytanko o multik z troszke nizszej polki tzn. tegoroczne Curado 71HG,może ktoś posiada i podzieli sie opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Sławek.Sobolewski ma Curado z tego roku. Ja mam Citice 6.3:1 aktualny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Sławek.Sobolewski ma Curado z tego roku. Ja mam Citice 6.3:1 aktualny model. Jeśli chodzi o Citice i jej drozszego blizniaka Curado I,to znam i jest to calkiem niezla konstrukcja...tyle tylko,ze bedzie parametrami troche za mocarna,bo potrzebuje bardziej kompaktowego multika do jigowania w zakresie 7-10g+max.3" silikonu,dlatego konkretnie intresuje mnie model Cu71hg,ktoremu blizej parametrami do modeli 50 ,niz 200.Mam nadzieje ,ze kolega Slawek.Sobolewski skrobnie kilka zdan na temat tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Chyba też ma 200-tkę. Poszukaj w forumowym katalogu, tam co opisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 No to z info będzie troszkę lipa...chyba bedzie zaryzykować kupić tak troszkę w ''ciemno''.Chodzi mi konkretnie o ten nowy model 2016,Cu201I i Citica to modele z 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 http://www.majorcraft.co.jp/catalogue/page01.jsp?mode=id/257 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 http://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/boat_rl/spartan_rt_tw/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Pierwsze co mi się skojarzyło z tym spartanem - sorrki za off'a PS. Pozycja fajna na morskie trocie... Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wersja tarantuli ct na japanie:http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/tatula_ct_type-r/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Razi czerwienią jak Ferrari. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 dobrze, dobrze, szkoda, że knoby zostały jak w USDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 ... to wszystko przez to że Ish i Randy spili zbyt dużo sake z Taomiki heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 nowe modele (bait) http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/rod/trout_rd/areabum/index.html nowy model 62ML-B http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/rod/trout_rd/presso_ags_b/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ojjjjj , to to drugie bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Wersja tarantuli ct na japanie:http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/tatula_ct_type-r/index.htmlTo fioletowe pokrętło magnetyka pasuje do czarno-czerwonego jak świni siodło... Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Haha.., racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nic tam nie slychac o nowej Ryodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi