bazyloss Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 we wrześniu pięćdziesiątka Black Matte - Only Polish Market 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 To fioletowe pokrętło magnetyka pasuje do czarno-czerwonego jak świni siodło...Fioletowe pokrętełko i tego samego koloru płytka blokujaca nakrętkę na korbie oznacza wersje XS,czerwony kolor HS,złoty H...w ''starych'' tatulkach jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 we wrześniu pięćdziesiątka Black Matte - Only Polish Market "Black Mate" - oby lakier się nie ścierał;p. Ale wersja taka to by było coś fajnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Czyli bedzie Ryga 50 , czy sobie jajca robicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 tak dobrze chyba nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Dobra, żarty się skończyły - kto już ma nowego Antaresa DC??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 http://jp.megabassstore.jp/ito-speciale/?utm_source=corp&utm_medium=topics&utm_campaign=20160908 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 http://jp.megabassstore.jp/ito-speciale/?utm_source=corp&utm_medium=topics&utm_campaign=20160908świetne ! Ito jak dla mnie wraca po częsci do korzeni tylko że w nowoczesnym wydaniu choć na jego miejscu zamiast skss zastowałbym uchwyt z destroyerów ten mega niski, polakierował na czarno albo zrobił go weglowy jak dolnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 tak, ten uchwyt to trochę porażka, ale mniejszy niż w spinn (dla mnie zaznaczam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Kamil sam przyznasz ze uchwyt z destroyerow jest chyba najwygodniejszym z uchwytów na świecie jak Boga kocham gdy brałem do ręki Marcina destroyerow 6'6 do 3/4 oz to żałowałem ze eg tak nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 ano jest bardzo wygodny, zwłaszcza do lżejszego łowienia lub z większym multkiem (np. Zillion), bo Steez+Steez jednak dla mnie jest najlepszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 ano jest bardzo wygodny, zwłaszcza do lżejszego łowienia lub z większym multkiem (np. Zillion), bo Steez+Steez jednak dla mnie jest najlepszy Ma coś w sobie takie combo, ale III Phase rządzi...pod każdym multi. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 nie ma co się rozpisywać po raz kolejny - jest super, ale w wersji lakierowanej byłby ... bardziej super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Cena też jest super... Super UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 http://www.evergreen-fishing.com/goods_list/TheGrandCobraLimited_01089615_1.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 http://www.evergreen-fishing.com/goods_list/TheGrandCobraLimited_01089615_1.htmlCzyli jak sie bedzie człowiek nudził na rybach to moze sobie supełki z wędki porobić :-) Fajnie ze w koncu jakaś nowość w eg jest :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Zielony pstrągowy SS Air http://slp-works.com/item/op_parts/ssair_stream_custom/index.html Do kupienia w Digitace.Z.Odgrzeje kotleta. Panowie czy orientujecie sie co zostało zmienione przez SLPw tym multiku poza gwiazdą, korbką i kolorem ??? Doczytałem, ze jest chyba więcej łożysk o 2 i " chyba" terkotka w hamulcu , ale nie jestem pewien . Moze ktoś ma takie info, a moze ktoś posiada choć jest to mało realne... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) wsadzony KIT, który był / jest dostępny oddzielnie : gwiazda, pokrętło docisku z klikiem, panel przedni czarny, korbkazmienione knoby i dodane w nich po łożysku zasadnicza zmiana to przekładnia/przełożenie no i +15g Edytowane 28 Września 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Ten multik prezentuje sie super. Na wielki plus jest terkotka, choć w nowym aldebatanie tez jest , a rzutowo chyba badzie podobnie, a moze sie mylę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Hej!To pewnie żadna nowość, ale dla mnie tak. Otóż uzbrojono dla mnie 2 wędziska castngowe st. croix legeng elite , ale w wersji dwuczęściowej.Jeszcze nie łowiłem, ciekaw jestem czy macie doswiadczenia z tymi kijami.Na ostatnim zdjeciu połączenie typu nasadowego.Używałem wcześniej jednoczęściowych elitek, ale problemy z transportem to zmieniły.pozdrawiam castomaniaków - Paweł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Świetny wybór.10 lb na okonia bez problemu z dobrym multikiem od 3 gramów.12 lb to już szał .Mój faworyt na sandacze ,nie kucnie nawet przy 25 gramach.Tylko ta rękojeść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Na taki model do 3/8 wyjąłem -zębatego 116cm /do dziś pamiętam jak Paweł na ryby.pl łapą mamuśkę do łódki wciągnął :P/Ale była jazda fakt że to był jednoczęściowy kijek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 ...rękojeść klasyczna. Mnie się podoba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Przepraszam ale pisałem o monoblankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi