Jammaey Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Bardziej niż pewne: dużo za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 WRESZCIE ! - myślę, że to może być rewelacja http://yamaga-blanks.com/product/lightgame/bluecurrentbait/Szybki opis kijow z angielskimi napisami https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MGAPeiAK_4k"]https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MGAPeiAK_4k Tylko jedna spraw - to stary aldek czy ten najnowszy z ftb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Michał strasznie mu młynek szumi .Co On nie zna Endriu ?:-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Michał strasznie mu młynek szumi .Co On nie zna Endriu ?:-)Tak ? Nie słyszałem w pracy jestem i jechałem bez dźwięku :-) moze ceramiki ma wstawione albo trzeba mu podesłać numer do Endriu ahhh Ci Japończycy niczego nie szanują :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Revo mgx extreme. http://www.purefishing.jp/product/brand/abugarcia/a_reel/bc/revo/revomgxtreme.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Fajnie ze abu w seriach revo i orra spłaszczyło multiki dlamnie o wiele lepiej w ręku leżą choc cena troche straszy jak za produkt nie produkowany ani w Szwecji ani w japoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) King proszę Cię przeczytaj mi na głos tytuł wątku i druga prośba użyj proszę klawisza: "utwórz nowy temat" a w nim przedstaw cała "swoją" teorię. Myślę że będzie to bardzo interesujący wątek Tymczasem ever ever zielony forever http://www.evergreen-fishing.com/goods_list/TheBlackActaeon_01097090_1.html i Lauda jest już w sprzedaży:http://jp.megabassstore.jp/fs/megabass/reel-lauda/detail-33653 Edytowane 30 Listopada 2016 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Lauda,jeśli chodzi o wygląd ....Moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ten everek prawie wypisz wymaluj mój poprzedni tactics tr-rf tylko lżejszy o pare gram:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nowy brat curado 70 - Scorpipn http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/4354 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) http://www.tudou.com/programs/view/Pt-IAVCFFuk/?resourceId=0_06_02_99 haaaj Edit.: Usmiałem się z z określenia: "amerykańskie aluminium", takie to japońskie ... Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Panowie nie karmić. Po drugie wątek o nowościach - wiec czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Szczerze mówiąc, mocno mnie zdołowałeś tym, że uświadomiłeś mi moje upośledzenie a miałem nadzieję, że to inni przeginają w swoich profesjonalnych wypowiedziach Robercie służę pomocą jakby co Czy coś słychać o nowych modelach Shimano z DC? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Szczerze mówiąc, mocno mnie zdołowałeś tym, że uświadomiłeś mi moje upośledzenie a miałem nadzieję, że to inni przeginają w swoich profesjonalnych wypowiedziach Bob,no co ty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 bo tak na dobrą sprawę to nikt nie wie(dział) czy king na prawdę żył........ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam, http://www.ozatoya.co.jp/index.php?cs=ec&ac=sy&cn=3093113271050 temat ciekawy i ciągle interesujący. Ponownie przyjrzałem się i właśnie chyba jednak taka delikatność Auriga regular xul jest możliwa z rurki węglowej a nie pełnego pręta. Może z pełna, węglową wklejką. Ułomne tłumaczenie. Jest w katalogu na 2016 ale faktycznie nie nowość. Poprzedni link do 116 stron Matagi otwiera się przy drugiej próbie!? Prawdziwa new 2016 to TR60 Super Area Sensor, trout rod blank ale niestety fast, tylko ul i krajowy importer określił jako okoniowy a więc podobny do łamaga blue current 63/5. U nas ciągle inna liga. I dobrze. Patrząc z góry 16Aldebaran jest z innego gwiazdozbioru ale do konstelacji Auriga chyba pasuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob61 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Nie bierz tego więcej,albo daj innym spróbować inaczej to nadal będzie monolog. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Napiszcie cos więcej o tym Tetonie, jak z czułością tego patyka? Trochę dziwna akcja, szczyt sie nie gnie, od razu schodzi w ugięcie środkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Nie chce mi się pisać od nowa, więc zacytuję siebie z innego wątku (pochwal się nowym sprzętem) Tam też są fotki kija z multikiem: Dzisiaj znalazłem chwilkę czasu i wyskoczyłem na jeziorko Czerniakowskie przetestować ten zestaw KUYING TETON TTC-632 6'3" 1-4g + AB LT6). Rzucałem gumeczkami na główkach od 1g (to muszę jeszcze trochę poćwiczyć ) do opisanego 4gr. 2,5g już pięknie lata ale odwołuję poprzednie przypuszczenia ... główka 6g nie przeciąża blanku. Latały obrotówki 0 i 1 oraz woblerki od 2g. Niestety chwilami wiało w porywach i było trudno o pełen obraz. Natomiast muszę się ze wszystkimi podzielić pewną obserwacją. To nie prawda że ryby świetnie biorą z pierwszego lodu! Wszystkie te wspaniałe przynęty spadały na pierwszy lód ... i nawet nie było jednego brania !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Nie wiem czy to nowość ale cena powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Nie wiem czy to nowość ale cena powala Abu revo elite aurora, cena spoko ale chyba za 5 sztuk Ten multik kosztuje ok 350 dolców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Abu revo elite aurora, cena spoko ale chyba za 5 sztuk Ten multik kosztuje ok 350 dolców.Aż tak się na tym nie znam,zobaczyłem cene i mi oczy wywaliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Za taki "paw" trzeba zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 BOB a tobie to "tęcza" się nie podoba???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 A coś wskazuje na to, że może mi się podobać? ... może ta pilotka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi