Przemsol Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 no pilotka jak pilotka...jest.... ale żeby ona tęczowa była to ja niedowidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 To jest temat z nowościami, nie dywagacjami odnośnie technik rzutowych, akcji wędek itp. Meme już prosił o zachowanie tematu wątku, proszę i ja teraz. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Wyskoczył Aldebaran BFS, model 2016 z nowym przełożeniem 6.5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 cena wyrywa z butów - 90t 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 znowu troche o steez A Ciekawi mnie ten Zero Adjustment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 jak to ciekawi? powiedział: ustawione i nie dotykać szkoda, że nie powiedział jaka cena jest ustalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Steez A Zaczynam odkładać w skarbonkę ,a jak będzie za drogi to kupię Aldka bo jest ładny ja przystojny to pasujemy do siebie. :-)Cudo i korbka 90. Edytowane 13 Grudnia 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 rozemeijer exquisit - słyszał ktoś coś o tym wynalazku? Za 55€ (plus wysyłka) można go już kupić na stronach nl i tak się zastanawiam czy warto Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Cenię Bertusa ale jego młynki mniej. Jakiś czas temu sygnował okrąglaki swoim logo, ale raczej takie....Osobiście wolę jego patyki. Ten niski profil, to zagadka. Kup, przetestuj, sam jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Daiwa zapowiedziała, że około 02.2017 pokaże się na rynku JDM nowy Steez SV TW 1012sv-xh i xhl. Plotka głosi że szpula (co nie trudno się domyślić) będzie płytsza, korba urośnie do 90 mm i przełożenie wskoczy do 8.1. Waga i cena są bez zmian heh. Obecna szpula 1016 w porównaniu z 1012 zmieści około 20 metrów więcej pletki. Haaaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) kilka nadchodzących nowości od Shimano : - 2017 Scorpion BFS HG- 2017 Chronarch MGL- 2017 Scorpion DC- 2017 Calcutta Conquest BFS HG http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/4672 Edytowane 27 Grudnia 2016 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Conquest bfs, aż mi się nogi w kolanach ugięły. Juz wiem na co zbierać w nadchodzącym roku:)Ciekawe czy będzie mniejsza od 100ki Edytowane 27 Grudnia 2016 przez hose4ras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) buda jest raczej ta sama, parametry trzeba rozklikać "+" http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/4654 i ma terkotkę Edytowane 27 Grudnia 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 uf,scorpionek w wersji 100 z taka plyciutka szpulka,moze byc ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 To fakt, na zdjęciu wyglada identycznie. Kawałek szpolki widać, może będzie z magnesami... Jak nowy aldebaran bfs. Ciekawi mnie jeszcze waga. W końcu 50/51s będzie miała następcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 przecież wszystkie parametry są na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 przecież wszystkie parametry są na stronieTelefon nie chce tłumaczyć z japońskiego, jak odpalę kompa napewno się zapoznam. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ciekawe jak panel boczny CCBfsHG wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 http://www.siamfishing.com/content/view.php?nid=230353&cat=new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zaraz się okaże, że to niemal kopia złotej HG:) http://tsuri-plus.com/_ct/17025065 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Podpowie ktoś co oznacza HG multiplikatorach Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 A nie wysoka przekładnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 raczej tak, zwykle oznaczali HG - high gear, PG- power gear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nowość od Abu:http://www.purefishing.jp/product/brand/abugarcia/a_reel/bc/revo/2017new_bc/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi