wobo Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Kolego...najlepsza jest Tatula bez wątpienia - przecież o niej najwięcej się pisze. A ja jak Jasiu( na przekór mamie odmrożę sobie uszy) Zamówiłem takie coś: https://pl.aliexpress.com/item/New-brand-baitcasting-reel-12-1BB-ball-bearings-carp-fishing-gear-Left-Right-Hand-bait-casting/32719682103.html?scm=1007.13338.71800.000000000000000&pvid=ad144d71-76a1-4cd4-84db-288507c296ab&tpp=1 Nawet taniej - 33$ - z innego sklepu.Jak przyjdzie i nauczę się rzucać opowiem wrażenia. Pozdrawiam - Romek Edytowane 6 Marca 2017 przez eRKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dzięki, bardzo pomogliście zawęzić poszukiwania multika w przedziale tych najlepszych. Więęęęc jak zawsze można na was polegaćNie ma się co unosić ,dość trudno odpowiedzieć na pytanie które zadałeś w taki sposób.Odpowiedż zawsze będzie subiektywna-to co dla jednego jest extra i top dla drugiego może być takie sobie.A jak zerkniesz np.tutaj to sporo się dowieszhttp://jerkbait.pl/topic/81098-niski-profil-do-ci%C4%99%C5%BCkiego-casta-shimano-abu-daiwa-wydzielone-z-w%C4%85tk-baitcastowe-nowo%C5%9Bci/albo tu:http://jerkbait.pl/topic/84717-nasze-zestawy-swimbaity-du%C5%BCe-gumy/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dzięki, bardzo pomogliście zawęzić poszukiwania multika w przedziale tych najlepszych. Więęęęc jak zawsze można na was polegaćDobra,bierz Daiwę Z 2020 Black Jak zakupisz to opisz efekt organoleptyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dobra,bierz Daiwę Z 2020 Black Jak zakupisz to opisz efekt organoleptyczny ...a jak nie podpasuje to wystaw na giełdę w dobrej cenie .Rezerwacja !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Pytanie o CC czy do niej wejdzie jakaś głębsza szpula?"budę"(niejeden kupi pod kolor przelotek ) ma dużo bardziej urodziwą niż te złote CC dla "wędkarskich sroczek" Ja ostatnio zakupiłem dwie maszynki,Stile 101XG i Tatulę Tactical,gdyby się okazało że tą CC BFS podejdzie z głębszą szpulą(wiem wbrew założeniom BFS) to chętnie bym uległ jej urokowi i oddał niskie profile. macie jakieś info o szpulach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Takie cos znalazłem http://www.tackletour.com/reviewshimchronmgl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) A ja miałem urodziny i kupiłem sobie prezent, opłaciłem i już nawet czeka na wylot:) C3000M. Najlepsze prezenty robi się samemu, sam siebie zaskoczyłem Edytowane 8 Marca 2017 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 to wypuszczanki wajchą będziesz robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Jest ładny taki ... czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Jaki ja jestem zniszczony dziś po treningu, wrzucam fotki kołowrotka w Baitcastingowych Nowościach i to jeszcze złe:/, miało być w kafejce. Chciałem żeby było fajnie... Edytowane 8 Marca 2017 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Nie lubię nowości w tych korbach shimano,ale też go przetestuję,uwodzi mimo"koślawej dupy" PILOT a Tatulę w macie macałeś?też ciekawa jest.nieoczojebna do bólu.Tactical po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Jedynie widziałem na fotkach, fajna. W BC w macie pocieszam się IS63. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Siemano krzyczy nowe Shimano http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/4658 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 http://slp-works.com/campaign/steez_sos/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Siemano krzyczy nowe Shimano http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/4658Mam ogromną ochotę na to cudo, muszę najpierw pozbyć się Steeza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Idąc w tym kierunku postawiłbym osobiście na Antaresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 RYOGA 2020HL - ma ktoś nówkę na zbyciu, ewentualnie namiary... Czy ktoś z Kolegów używa CC 301 nowy model, mam kilka pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino9 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Andrzeju,na turbotwister.ru cena 399€. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Andrzeju,na turbotwister.ru cena 399€. Dzięki za namiar. Kupowałeś tam coś konkretnego? Uprzedzony jestem... http://turbotwister.ru/fish/reels/daiwa_ryoga.html Edytowane 21 Marca 2017 przez Andrzej Stanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino9 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Nie.Nie kupowałem,ale ceny niektórych multików są wyższe niż u nas -prosto z Japan.Jest smaczek w postaci Cardiffa dc ale cena powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Dziwna ta strona. Fotki prezentowanych multików są kopiowane z neta... Kupował ktoś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Widziałem już kiedyś tę stronę, jak dla mnie to ściema a nie będę robił testu za 500 euro xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Zrób:)! Poświęcenie takie...najwyżej Armsa sprzedaż i wrócisz do punktu wyjścia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Panowie na AliExpress na 7 urodziny antek dc za 300 zielonych. Tylko brak danych o sprzedającym. Kto chętny go sprawdzić? =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi