bazyloss Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 można wiedzieć po co kupiłeś korbonową korbkę znacznie cięższą od fabrycznej ALU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ja takim zabiegiem zaoszczędziłem 7 g, co przesunęło środek ciężkości o 0,0746 mm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Szacun, też kombinuję cóś takiego. Rozwaliłeś system 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 można wiedzieć po co kupiłeś korbonową korbkę znacznie cięższą od fabrycznej ALU ?a czy ja wiem... specjalnie dla pana (full bearing CORE101MG tylko u mnie ,drzewniakow nie zdejmowalem... ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Może poprostu fajnie wygląda ;> Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 to bardzo pocieszające, wręcz niesamowite biorąc pod uwagę, że standardowe I-knoby wraz z czterema łożyskami to około 10-11g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Knobów nic nie ważących,Łożysk w nieskończoność się kręcących,Szpulek lekkich jak anorektyczek nózieI traktowania wędkarstwa zdecydowanie bardziej NA LUZIE...Tego Wam (i sobie również) życzę. Wesołych Świąt! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Knobów nic nie ważących,Łożysk w nieskończoność się kręcących,Szpulek lekkich jak anorektyczek nózieI traktowania wędkarstwa zdecydowanie bardziej NA LUZIE...Tego Wam (i sobie również) życzę. Wesołych Świąt!Przyłączam się życzeń Huberta bom leniwy strasznie i nie mam zacinki poetyckiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Bardzo dziękuje i podaje dalej. Piękne życzenia!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Ja przypomnę słowa śp. Kolegi MaćkaNiech wodziki,będą Wam zawsze łaskaweA szpula Twoja niech nie ma końca.Zdrowych świąt 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 ...echhh, nic dodać nic ująć więc tylko szepnę ... WESOŁYCH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 ...echhh, nic dodać nic ująć więc tylko szepnę ... WESOŁYCH Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Ja przypomnę słowa śp. Kolegi MaćkaNiech wodziki,będą Wam zawsze łaskaweA szpula Twoja niech nie ma końca.Zdrowych świąt I tak było,jest i będzie,Amen Wesołych Świąt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 RYOGA - długo czekałem... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 ale dlaczego pod szyldem project T? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 (edytowane) A już miałem nic nie dokupywał Edytowane 25 Grudnia 2017 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ciekawe kiedy się pojawi i czy pokaże się na Rybomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Lina sobie kupcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Lina sobie kupcie:)To ten z tymi knobami jak igiełki ? A fuj. A co do nowej Ryogi to czerń jest piękna.Jedyny okrąglak który chcę mieć. Będzie idealny zestawik z Z-ką. Ma ktoś więcej danych na jej temat? Ciekawe jak będzie z trwałością tej czarnej powłoki szczególnie na kantach. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ja tam za Linem nie przepadam...no w śmietanie ujdzie ☺ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 To ten z tymi knobami jak igiełki ? A fuj. A co do nowej Ryogi to czerń jest piękna.Jedyny okrągląk który chcę mieć. Będzie idealny zestawik z Z-ką. Ma ktoś więcej danych na jej temat? Ciekawe jak będzie z trwałościa tej czarnej powłoki szczególnie na kantach. Też za cienkimi knobami nie przepadam. Dla mnie wygląda to żałośnie. Takie... okradzione z czegoś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Już wszystko wiem. Będzie wersja 1520HL 270 gramów nawój 71 cm. http://spinreels.com/reels/casting_reel/daiwa-baitcasting-jdm/new-daiwa-18-ryoga Tak przy okazji. Czy Saltigą BJ 100SHL da się normalnie rzucać i jaki ma system rzutowy? Magnetyka na pokrywce nie widać. Edytowane 26 Grudnia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Mniejsza tez ma być. Co do BJ to pewnie, ze sie da - dlaczego nie. Odsrodkowy dwa bloczki system hamowania szpuli BJ ma. Wszystko sie wyciera, fakt jest taki ze Daiwa wolniej niz Megabassy. A szpilki jak to szpilki. Fajnie wygladają na seskownych nózkach ????????????. Kazdy ma swoje gusta, a ja lubie jak ruda ma ciasne uda ... Edytowane 26 Grudnia 2017 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Mniejsza tez ma być. Co do BJ to pewnie, ze sie da - dlaczego nie. Odsrodkowy dwa bloczki system hamowania szpuli BJ ma. Wszystko sie wyciera, fakt jest taki ze Daiwa wolniej niz Megabassy. A szpilki jak to szpilki. Fajnie wygladają na seskownych nózkach Na seksownych tak. Ale wszystko zależy od korpusu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Łeeee Lin jest paskudny a jeszcze ubrany w szpilki to już koniec końców ;-) Edytowane 26 Grudnia 2017 przez kondzio 77 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi