Zbigart Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) 4:30 Alphas Air stream customer. Chyba nowy ulNowa Ryoga3:10 System hyper mesh gear Daiwa zrobiła micromodule x3Na przegląd trzeba będzie dawać do zegarmistrza. Z. Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Zbigart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ładna jest Jak dla mnie to ta wersja czysto srebrna miała coś w sobie - taka matowa czarna to już nie Ryoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Nowa Ryoga3:10 System hyper mesh gear Daiwa zrobiła micromodule x3Na przegląd trzeba będzie dawać do zegarmistrza. Z.O cholera. Czyli nie kupuję bo te przekładnie z micro ząbkami nie dla mnie. Muszą być zębiska jak w starej czy Z-ce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ja też odpadam.Mam antaresa na micro to nie to samo micro na minus. Przynajmniej na wysokim przełożeniu.Poczekam na pierwszego kamikadze który przetrze szlak i powie co i jak. Teraz plany skieruje gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Krzysztof to może czerwoną zetkę LTD. EDIT: Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Uuu czerwona zetka -PETARDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/4381 http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/5349 http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/5349 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Ta ,,zeta" czerwona to faktycznie może być hit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Raczej nie. Po cholerę takie przełożenie a co za tym idzie nawój w naszym łowieniu? Już w wersji limited te 80 z hakiem to za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Chyba raczej nie dla mnie taki kolor.Poczekam zobacze. I jak nie to ppszukam starej zetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Kolor specyficzny i zapewne wpadnie gust odpowiednej jednostce. Co do starej zetki to wiesz kto ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wiem.Będę pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Chyba raczej nie dla mnie taki kolor.Poczekam zobacze. I jak nie to ppszukam starej zetki.Starej to znaczy HL/HSL pewnie nowej nie znajdziesz. Nowsza Limited jest jeszcze w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Starej to znaczy HL/HSL pewnie nowej nie znajdziesz. Nowsza Limited jest jeszcze w sklepach.Mają jeszcze dobrzy ludzie takie cukierki Andrzeju, wiem co piszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Mają jeszcze dobrzy ludzie takie cukierki Andrzeju, wiem co piszę W wersji HL? Bo HSL to praktycznie to samo co Limited.Mam HL i Limited i ta Limited taka jakaś papierowa się wydaje na pierwszy rzut oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Mają oj mają i namawiają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 kolego @ godski napisz mi proszę szerzej o twojej myśli przewodniej bo przepraszam ale nie zrozumiałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 kolego @ godski napisz mi proszę szerzej o twojej myśli przewodniej bo przepraszam ale nie zrozumiałem. Zacytuj czego nie rozumiesz. O którą myśl przewodnią chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ostatnie wpisy o zetce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 W wersji HL? Bo HSL to praktycznie to samo co Limited.Mam HL i Limited i ta Limited taka jakaś papierowa się wydaje na pierwszy rzut oka.Wyszły dwie generacje modelu Z2020 na lewą rękę1 generacja - wersja HL i SHL różniące się przełożeniami i czerwonymi akcentami w wersji HSL. Oba modele nieprodukowane i trudne do zdobycia jako nowe.2 generacja - wersja Z Black Limited oparta na poprzednim modelu SHL ze wzmocnionym hamulcem i neoprenem w zestawie. Paski na pokrywce.Ta generacja jest wciąż dostępna w sklepach japońskich. Ale to wszystko wiesz.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Dziękuje za odpowiedz. Teraz już zrozumiałem o co chodziło. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=um7aCq3qNZM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Będą jakieś tradycyjne Cast/Spiny Red Tune? Nie chce mi się grzebać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/4381 http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/5349 http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/5349Czyżby dwie pierwsze pozycje bez korka, piany i złota??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Andan, Ty już chyba jeden Red Tune masz? Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi