Andan Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Tak. Troche go zmodowalem do ul. Na tego 60 th tez mam chrapkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 zapomniałem o podstawowej nowej serii http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/5348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 zapomniałem o podstawowej nowej serii http://fishing.shimano.co.jp/product/rod/5348Model 163 L-BFS wg tabelki to wydatek około 1060zł. Co jeszcze trzeba doliczyć jako dodatkowe opłaty ? Ile wyjdzie taki kijek ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Może też będę zamawiał dwa kije z tej serii. Jak coś pisz na priv to podzielimy przesyłkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 mnie by się przydał 166MH , tylko nowa seria cała w SiC w stalowych ramkach, a stara miała tylko stożek , a reszta SiC w Tytanowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 mnie by się przydał 166MH , tylko nowa seria cała w SiC w stalowych ramkach, a stara miała tylko stożek , a reszta SiC w Tytanowych Przy tak mocnym blanku, to raczej różnicy nie będzie odczuwalnej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Poisona ul pstrągowego w spinie miałem niedawno w rękach to robił pozytywne wrażenie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 mnie by się przydał 166MH , tylko nowa seria cała w SiC w stalowych ramkach, a stara miała tylko stożek , a reszta SiC w TytanowychMoże coś zorganizujemy...Ja jeszczę musze przemysleć. Przezbrajanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Tak mysle, bo do 15-30g i na rzeke, to moze by mi nie przeszkadzalo Edytowane 24 Stycznia 2018 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 http://tailwalk.jp/bass/glappy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Kamil, znasz jeszcze jakieś czerwone blanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 nie bardzo, ale może popatrz w Tenryu, Palms albo Zenaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zernij na Yakall'a ma serię z czerwonym szczytem. Była ona teraz wystawiona w Yokohamie. Tylko to nie Poison, ktory jest zrobiony w współpracy z Shimano. Evergreen puściła nowe wedki na 30 lecie. Bede mial chwile to zalinkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Co nieco jeszcze na temat nowej Ryogi: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 I dodatkowo z bliskiej odległości: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 ja tam zamawiam na próbę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 ciekawe wklejki od ENGINE http://engine-fishing.jp/page2/%e3%82%b9%e3%83%9a%e3%83%ab%e3%83%90%e3%82%a6%e3%83%b3%e3%83%89%e3%82%b3%e3%82%a2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 ja tam zamawiam na próbę https://www.youtube. .com/watch?v=j-2g0eYK98ANerwicy bym dostal jakbym kolesiowi probowal przedstawic produkt a on by sie zacial na etapie powitania???? hi (haj). Witac sie co dwa slowa????? wytrzymalbym max minute i TKO???? Byla kiedys taka komedia co gosc mial zanik pamieci. Co chwile bylo czesc jestem Tom???? nie pamietam tytulu???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Nerwicy bym dostal jakbym kolesiowi probowal przedstawic produkt a on by sie zacial na etapie powitania hi (haj). Witac sie co dwa slowa? wytrzymalbym max minute i TKOByla kiedys taka komedia co gosc mial zanik pamieci. Co chwile bylo czesc jestem Tom nie pamietam tytulu50 pierwszych randek - ten film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 ja tam zamawiam na próbę Kompatybilne designem z mutikami w połysku i w macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam,oj, 18 Zillion TW HD nie ma jednak MagForce V/Z. Lexa, również tylko z mosiężną ale większą przekładnią, długo chyba nie będzie miała także TW. Pomysłowa Daiwa nie widzi potrzeby rzucania czasami średnio-ciężkimi wabikami pitch sprzętem HD. Tylko casting.Z drugiej strony w Japonni chyba nie ma małej, głębokiej i pełnej zaczepów wody w której można łowić grube ryby ale na takie okazje, np. szwedzkie ABU miało i ma lepszą ofertę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witaj Kingu.Z racji tego że robisz mi jesień średniowiecza w mojej przydomowej szkołce castingowej poprzez wprowadzony kontrat w swojej wypowiedzi proszę Cie o wyjaśnienie mi kilku aspectów. Otóż:- jaki magforce posiada lexa?- skoro zillek hd nie ma maga v/z bedzie posiadał odśrodkowy?- piszesz o Japonii a wspomniana lexa jest przewidziana na rynek USDM. - o co chodzi z klasą MH i metodą pitching... przecież każda szpula typu sv jest zaprojektowana pod tym kątem.- propos grubej i głebokiej wody and etc. Kompletnie nie komprende Amigo.Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viridis7 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 "King" szacun...... Nie ma to jak rzetelna i konstruktywna wypowiedź. Jeszcze raz szacun. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witaj Anadan,niczego nie zabraniam i niepotrzebnie się chyba obrażasz.Skomentuj coś nowego w baitcasting. Może przekroczył jakieś granice lub coś pogodził?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Odpowiedź pytaniem na kilka pytań...dobry sposób na merytoryczną dyskusję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi