Skocz do zawartości

Baitcastowe nowości...

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

ja tam zamawiam na próbę :)

https://www.youtube. .com/watch?v=j-2g0eYK98A

Nerwicy bym dostal jakbym kolesiowi probowal przedstawic produkt a on by sie zacial na etapie powitania???? hi (haj). Witac sie co dwa slowa????? wytrzymalbym max minute i TKO????

Byla kiedys taka komedia co gosc mial zanik pamieci. Co chwile bylo czesc jestem Tom???? nie pamietam tytulu????????????

Nerwicy bym dostal jakbym kolesiowi probowal przedstawic produkt a on by sie zacial na etapie powitania hi (haj). Witac sie co dwa slowa? wytrzymalbym max minute i TKO

Byla kiedys taka komedia co gosc mial zanik pamieci. Co chwile bylo czesc jestem Tom nie pamietam tytulu

50 pierwszych randek - ten film :)

• Like 1

Witam,

oj, 18 Zillion TW HD nie ma jednak MagForce V/Z. Lexa, również tylko z mosiężną ale większą przekładnią, długo chyba nie będzie miała także TW. Pomysłowa Daiwa nie widzi potrzeby rzucania czasami średnio-ciężkimi wabikami pitch sprzętem HD. Tylko casting.

Z drugiej strony w Japonni chyba nie ma małej, głębokiej i pełnej zaczepów wody w której można łowić grube ryby ale na takie okazje, np. szwedzkie ABU miało i ma lepszą ofertę.

Pozdrawiam

Witaj Kingu.

Z racji tego że robisz mi jesień średniowiecza w mojej przydomowej szkołce castingowej poprzez wprowadzony kontrat w swojej wypowiedzi proszę Cie o wyjaśnienie mi kilku aspectów. Otóż:

- jaki magforce posiada lexa?

- skoro zillek hd nie ma maga v/z bedzie posiadał odśrodkowy?

- piszesz o Japonii a wspomniana lexa jest przewidziana na rynek USDM.

- o co chodzi z klasą MH i metodą pitching... przecież każda szpula typu sv jest zaprojektowana pod tym kątem.

- propos grubej i głebokiej wody and etc. Kompletnie nie komprende Amigo.

Pozdrawiam

• Like 4