Skocz do zawartości

Baitcastowe nowości...

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

nowe metanium na zdjęciach wygląda okropnie, jednak na żywca baardzo ładnie i ergonomicznie...myślę, że w przypadku nowych bud tych shimańców będzie podobnie...jak będzie w przypadku nowej stelki? Okaże się tuż po tym jak będzie w sprzedaży o się ja pomaca na żywo...jedno jest pewno...te nowe multiki na micro module pracują baaaardzo gładziutko...ci co uzywają nowych antaresów lub nowego metanium mlaskają w zachwytach z tego co słyszałem....co będzie za kilka lat...czas pokaże..Nowe budy mają bardzo mocno obnizone przekładnie w sosunku do obudowy...młynek leży bardzo nisko nad wędką, a przekałdnia sporo poniżej blanku...mnie to się bardzo podoba jak się zamocuje takie cuś do kija :)

Mnie jakoś te mikro ząbki na przekładni nie przekonują - masło pewnie jak cholera nie do sie ukryć ale ... 

co to za LTD ? ;)

"The delivery of the new models will be limited for the first three months"

swoją drogą, to liczyłem, że pojawi się Ryoga 50 :(, a na Calcutta Conquest 50 SVS trzeba poczekać jeszcze pewnie z 1,5 roku :(

post-50364-0-25246200-1391274175_thumb.jpg  post-50364-0-65421600-1391274182_thumb.jpg  post-50364-0-48849600-1391274170_thumb.jpg

Edytowane przez bazyloss

jaka tam profeska, nie łowiłem "tym" wcześniej był tylko w jednym modelu, który mnie interesował, 691H, który zresztą jest cały czas u mnie na liście (wcześniej go wykluczałem właśnie z powodu uchwytu), ale uchwyt w samej idei jest bardzo podobny do Ito Craft Megabassa, a ten jest dla mnie genialny i podobno te dwa uchwyt czuje się w ręce tak samo, dlatego 691 wrócił na listę :)

Edytowane przez bazyloss

Pre orderowałem tego TN z ciekawości, bo wiem, że Daiwa jeszcze nie przyjmuje rezerwacji, więc jest to pre-order tylko w sklepie (można zrezygnować bez kosztów) i byłem ciekaw czy zmieni się ilość dostępnych rezerwacji - tak jak przewidywałem nie zmieniła się - podpucha :)

może ktoś będzie chciał odkupić korbkę carbon 80mm w promocji? :)

Edytowane przez bazyloss

oczywiście i z pełną świadomością mu ulegam ;)

zrobiłem to z ciekawości, ale ja już wiem, że ten multik chcę, raz, że mi się podoba, dwa, że jest kompilacją elementów technicznych, na których mi zależy (oprócz 80mm korbki :) )

więc w takim wypadku jeśli nie ponoszą kosztów , to żadna różnica, jeśli w innym miejscu dostanę lepszą cenę na rezerwację w kwietniu, to po prostu zmienię dostawcę

ps. w Japonii nie ma "prawdziwych" pre-orderów bez ponoszenia kosztów w przypadku rezygnacji

Edytowane przez bazyloss