Tomislawus Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Szkoda że skorpiona na micromodule nie zrobili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 nowe metanium na zdjęciach wygląda okropnie, jednak na żywca baardzo ładnie i ergonomicznie...myślę, że w przypadku nowych bud tych shimańców będzie podobnie...jak będzie w przypadku nowej stelki? Okaże się tuż po tym jak będzie w sprzedaży o się ja pomaca na żywo...jedno jest pewno...te nowe multiki na micro module pracują baaaardzo gładziutko...ci co uzywają nowych antaresów lub nowego metanium mlaskają w zachwytach z tego co słyszałem....co będzie za kilka lat...czas pokaże..Nowe budy mają bardzo mocno obnizone przekładnie w sosunku do obudowy...młynek leży bardzo nisko nad wędką, a przekałdnia sporo poniżej blanku...mnie to się bardzo podoba jak się zamocuje takie cuś do kija Mnie jakoś te mikro ząbki na przekładni nie przekonują - masło pewnie jak cholera nie do sie ukryć ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) http://all.daiwa21.com/fishing/item/reel/bait_rl/steez_ltd_tn/index.html http://all.daiwa21.com/fishing/item/reel/bait_rl/steez_ltd/index.html http://all.daiwa21.com/fishing/item/reel/bait_rl/ss_air/index.html http://all.daiwa21.com/fishing/item/reel/bait_rl/ss_sv/index.html http://all.daiwa21.com/fishing/item/reel/bait_rl/kohga/index.html Edytowane 31 Stycznia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 nowe Heartland AGS http://all.daiwa21.com/fishing/item/rod/bass_rd/heartland_ags_b/index.html i nowe modele Steez http://all.daiwa21.com/fishing/item/rod/bass_rd/steez_bt/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 ostry atak daiwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) ano, pewnie widziałeś, że to tylko część ofensywy, ale reszta produktów już mniej Nas dotyczy aha, no może jeszcze nowa Caldia Edytowane 1 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) jest też nowa szpulka SV 103 do Steez'a, ale nie do końca kumam jaka jest różnica i podobna 1000 z głębokim i płytkim rowkiem Edytowane 1 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) co to za LTD ? "The delivery of the new models will be limited for the first three months" swoją drogą, to liczyłem, że pojawi się Ryoga 50 , a na Calcutta Conquest 50 SVS trzeba poczekać jeszcze pewnie z 1,5 roku Edytowane 1 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 juz bardziej "plaskich" multikow daiwa nie moga zrobic - albo tylko tak fotki to ukazuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Edytowane 1 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Piękny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ładniusie, tylko siodełko w kiju jakieś niesteezowe tylko zillionowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 i tu się mylisz, najpierw wymyślono je dla serii Steez (np. 691H), a potem zaadaptowano do wielu innych konstrukcji jak Zillion czy Tatula ten na zdjęciu to nowy 691HMHFB 1/4-1oz 12-20lb z odrobinę delikatniejszym szczytem (SVF/X45 99% grafit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 No widzę, że profeska w znajomości steeza, gitara. Będę wiedział do kogo uderzyć do konsultacji. Łowiłeś pewnie jednym i drugim siodłem, jakieś różnice? Które lepsze? Gorsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Rzeczywiście, nowa seria też ma takie i takie siodełka, masz 100% rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) jaka tam profeska, nie łowiłem "tym" wcześniej był tylko w jednym modelu, który mnie interesował, 691H, który zresztą jest cały czas u mnie na liście (wcześniej go wykluczałem właśnie z powodu uchwytu), ale uchwyt w samej idei jest bardzo podobny do Ito Craft Megabassa, a ten jest dla mnie genialny i podobno te dwa uchwyt czuje się w ręce tak samo, dlatego 691 wrócił na listę Edytowane 1 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Pre orderowałem tego TN z ciekawości, bo wiem, że Daiwa jeszcze nie przyjmuje rezerwacji, więc jest to pre-order tylko w sklepie (można zrezygnować bez kosztów) i byłem ciekaw czy zmieni się ilość dostępnych rezerwacji - tak jak przewidywałem nie zmieniła się - podpucha może ktoś będzie chciał odkupić korbkę carbon 80mm w promocji? Edytowane 1 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 no właśnie, wszystko po to żebyśmy się posikali w gacie i nie mogli wytrzymać. MARKETING. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) oczywiście i z pełną świadomością mu ulegam zrobiłem to z ciekawości, ale ja już wiem, że ten multik chcę, raz, że mi się podoba, dwa, że jest kompilacją elementów technicznych, na których mi zależy (oprócz 80mm korbki ) więc w takim wypadku jeśli nie ponoszą kosztów , to żadna różnica, jeśli w innym miejscu dostanę lepszą cenę na rezerwację w kwietniu, to po prostu zmienię dostawcę ps. w Japonii nie ma "prawdziwych" pre-orderów bez ponoszenia kosztów w przypadku rezygnacji Edytowane 1 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 A możesz dokładnie rozłożyć na czynniki pierwsze te elementy techniczne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 mogę wymienić : waga, duża gwiazda zbliżona do body, szpulka SV, hamulec magforce Z, klikające pokrętła, większe koło napędowe, ultimate tournament drag, korba carbon (choć wolę 90mm) no i nic nowego : czyli jak to leży w łapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 jest cacucho, nie ma co dużo gadać. Czekamy na testy LIVE:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jeszcze nowy Millionaire na lewa tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 ach ten klimacik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi