Guzu Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Dziękuje za odpowiedź i wyjaśnienie. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Siema, Ten nowy steez ile waży jego szpulka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 BumbleBee ????????✌ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) ...taa i ,, tylko " ta cena...drobny szczegół... Edytowane 26 Listopada 2019 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPiiiiikna ta Zeta Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poszedłeś po bandzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 PawełSwoją przemaluje, będzie taniej [emoji106][emoji108] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Witam, Daiwa Steez AIR TW na 2020 ma szpulę o średnicy 28mm ale do mikro szpulki jej daleko Odkrytych łożysk kulkowych z mikro kulkami nie da się już zmniejszyć. Na mikro kulkach zapewne wykonano próbne mikro szpulki i wiadomo już do jakiej średnicy można zejść, teraz na szpulkach. Po komercyjnych łożyskach kulkowych przyszedł czas na komercyjne szpulki. Będą 1-2mm mniejszej średnicy w każdym, nowym sezonie lub w zależności od popytu. Stare multiki nie przerzucą najlżejszą przynętą Steez Air TW ale można je pokolorować, przynajmniej te poobijane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 https://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/20ZILLIONSVTW/index.html Premiera na grudzień 2019... Hmm Św. Mikołaj ogarnie temat..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 https://www.daiwa.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/20ZILLIONSVTW/index.html Premiera na grudzień 2019... Hmm Św. Mikołaj ogarnie temat..?Ciekawe czy ma terkotke hamulca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Ciekawe czy ma terkotke hamulca ...Pomijalne ale jak kto uważa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Pomijalne ale jak kto uważa.Osobiscie nie kupuje bez terkotki Ale to oczywiście tylko moje podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Danielu odpowiada Ci dźwięk terkotki Daiwy? Dla mnie osobiście równie dobrze mogłoby jej nie być. Mam obecni do czynienia z nią jedynie w Steezie. Dla mnie osobiście brzmi jak komar niedojda. Dużo bardziej "rasowo" brzmi zestaw z Ebay'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Danielu odpowiada Ci dźwięk terkotki Daiwy? Dla mnie osobiście równie dobrze mogłoby jej nie być. Mam obecni do czynienia z nią jedynie w Steezie. Dla mnie osobiście brzmi jak komar niedojda. Dużo bardziej "rasowo" brzmi zestaw z Ebay'a.Mialem okazję mieć w zillionie ten drag clicker z Rosji.Dla mnie brzmiało jak w Abu Revo. Nie do zaakceptowania Każdy widać podchodzi mocno subiektywnie do tyrkania.Miałem dwa shrapnele - było ok.Teraz mam saltige BJ i Kyohge i jest git.Ze steezow mam steezy A. U mnie do verticala. Jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 No właśnie i ja mam Steeza A. Dla mnie tej terkotki mogłoby tam nie być . Ale być może praca zepsuła mój słuch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 No właśnie i ja mam Steeza A. Dla mnie tej terkotki mogłoby tam nie być . Ale być może praca zepsuła mój słuch.Gdy tyrka, u mnie, nie pracuje silnik spalinowy, więc jest dobrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Danielu odpowiada Ci dźwięk terkotki Daiwy? Dla mnie osobiście równie dobrze mogłoby jej nie być. Mam obecni do czynienia z nią jedynie w Steezie. Dla mnie osobiście brzmi jak komar niedojda. Dużo bardziej "rasowo" brzmi zestaw z Ebay'a.A także w Z-ce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Pogięło Was? Łowię castingiem i mam tylko terkotkę w jednym młynku. A Wy rozpatrujecie dźwięk terkotki? Hm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Ja mam terkotkę w multiku z 1973, 77, 79 a Wy tutaj piszecie o jakichś nowościach?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Terkotka była, jest i będzie. Tam gdzie jej nie ma można w większości przypadków zamontować. Tam gdzie jest można ściągnąć. Nowy fabrycznie multiplikator powinien jakiś czas być używany (zgodnie z przeznaczeniem) - bez żadnej ingerencji na starcie (smary, oliwki, rozkręcanie itp...) ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam, szpula ma średnicę 28mm ale jaka jest jej szerokość i ile waży. Jak działa rzutowy hamulec AIR. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam, szpula ma średnicę 28mm ale jaka jest jej szerokość i ile waży. Jak działa rzutowy hamulec AIR. Pozdrawiam Też jestem ciekaw odpowiedzi na powyższe pytania. Wizualnie multik bardzo mi się podoba. Jeśli cena "sklepowa" będzie na rozsądnym poziome to kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi