Xiaou Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Uwielbiam Twoje wpisy. Szkoda, że tylko w baitcasterach zabierasz głos. PozdrawiamTo taki nasz skryty da Vinci Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Uwielbiam Twoje wpisy. Szkoda, że tylko w baitcasterach zabierasz głos. PozdrawiamOjjjj nie tylko tutaj. Szanowny król ma wiele do powiedzenia w wielu tematach Ja go zablokowałem bo nie mam cierpliwości tego czytać Edytowane 15 Lutego 2020 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Steez Air Tw KTF - duraluminiowy dress up oraz szpula G1 Z rotorem sv o wadze 5.4 grama. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Ktf podaje wagę szpuli bez łożysk? Szpula ktf od ct waży 0,6g więcej. Ciekawe jak ta różnica w średnicy przełoży się na relatywne osiągi bo wagowo szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Też jestem ciekaw. Jedno jest pewne waga to nie wszystko:) Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Ktf w obu przypadkach podaje wagę bez łożyska, czyli z warstwa koloru i induktor em.Wspomniam o tych szczegółach gdyż czasami producenci podają wagę w katalogach bez uwzględnienia tych szczegółów i można się pogubić.Tak. Wpłynie. Np.: podobna sytuacja jest między szpulą ktf od alphasa a szpula ktf od px 68. Grzegorz miałeś okazję to zweryfikować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) To prawda była różnica ???? tylko tam jest większa różnica w wadze szpulki BTW. Żaden multik jaki miałem nie kręci tak aksamitnie jak ten granatowy pixo-alphas od Ciebie. ???????????? Edytowane 16 Lutego 2020 przez dreadknight 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Dzięki. To jest świetny projekt. Do tej pory miło go wspominam. Niech służy dobrze ????????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Witam, waga zależy np. od masy. Masa może mieć np. środek lub oś względem której się obraca. Środek z osią mogą być np. blisko i masa szybciej startować oraz hamować. Szpule do Shimano 18aldebaran mgl są z super lekkiego i wytrzymałego stopu magnezu MgL ale mają rozmiar 32. Szpule do Daiwa 20steez air są najmniejsze i mają 28 ale z ordynarnego duralu G1.Pomiędzy nimi jest spory zagajnik G a j o w y jest jeszcze gdzieś tam, w USD czy już na JDM bo chyba nie w China. Ład i harmonia pomiędzy japońskimi przedsiębiorstwami od multików i szpulek jest od jakiegoś czasu imponujący. Pozdrawiam Edytowane 16 Lutego 2020 przez king 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 ...a czy ten gajowy to Marucha?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 witam, JDM nie lata na drzwiach od stodoły albo hangaru. 19antares i 20metanium mają luźno wpuszczone, stalowe łożyska kulkowe szpuli. Luz umożliwia ich wymianę a podczas szybkich obrotów termiczne rozszerzanie i prawidłowe działanie. Łożyska mają dodatkowo na powierzchni pasowania z ramą i wałkiem elastyczne o-ringi celem izolacji hałasu, spokojnego biegu i w efekcie chyba dalsze rzuty.20metanium nie przerzucił 19antares Antares jest połyskliwy ale gwiazdy tak mają, niestety. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 witam, JDM nie lata na drzwiach od stodoły albo hangaru. 19antares i 20metanium mają luźno wpuszczone, stalowe łożyska kulkowe szpuli. Luz umożliwia ich wymianę a podczas szybkich obrotów termiczne rozszerzanie i prawidłowe działanie. Łożyska mają dodatkowo na powierzchni pasowania z ramą i wałkiem elastyczne o-ringi celem izolacji hałasu, spokojnego biegu i w efekcie chyba dalsze rzuty.20metanium nie przerzucił 19antares Antares jest połyskliwy ale gwiazdy tak mają, niestety. Pozdrawiam☝????✅???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Nie wiem czy widzicie ale on dodatkowo kopie ten ciężarek,przenikliwym kopnięciem kin geri. Sądzę że dolatuje do Wuhan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Thor Shimano Special Edition ????????✌️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Przy takim siłowym wymachu to mam odrazu brodę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Musisz się nauczyć tego wykopu co on robi i nie będziesz miał bród. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Przy takim siłowym wymachu to mam odrazu brodę ????Przy takim siłowym wymachu mam problemy z zachowaniem stabilności mojego belly boat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Przy takim siłowym wymachu mam problemy z zachowaniem stabilności mojego belly boat Dopiero teraz obejrzałem komentowany filmik.Zawsze wiedziałem że coś robię nie do końca dobrze i że można lepiej.Teraz wiem już wszystko . Dobra,teraz poważnie.Czy ktoś już może gdzieś namierzył jakiś sensowny filmik po angielsku na temat Seeza Air?Bo na You Tube na razie same krzaczki.Liczyłem na kolesia @THE REEL TEST ale ten wygląda że się na Daiwę obraził i Steeza Air nie kupi.Jakby komuś udało się coś namierzyć będę wdzięczny za linka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Ten gość co prowadzi kanał to fanboy Shimano i dla niego daiwa zawsze jest gorsza ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Ten gość co prowadzi kanał to fanboy Shimano i dla niego daiwa zawsze jest gorsza No nie wiem.W tym akurat przypadku zarzucił focha z trochę innego powodu .https://www.youtube.com/watch?v=puamJGnbB18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Mi chodziło generalnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 ... Łożyska mają dodatkowo na powierzchni pasowania z ramą i wałkiem elastyczne o-ringi celem izolacji hałasu, spokojnego biegu i w efekcie chyba dalsze rzuty....Te oringi w łożyskach, to przyznanie się producenta do dość swobodnego podejścia producenta w kwestii tolerancji pasowania. Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Sorry za off topa ????Abu Revo Deez 8 https://www.purefishing.jp/product/abugarcia/bc/revo/revo-deez88.html 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Cub Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 - steez air w akcji, całkiem fajnie z tego lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi