king Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Witam, nie ma wpisu akcjonariusza Giełdy ale nowością rozmiaru 28 handluje się na JDM, niestety G1 http://www.karil.co.jp/online_shop/sys/catalogue.cgi?me=detail&ma=&mp=KTF%2dBFS%2dD28%2dGSzpule MgL Shimano podniosły wartość multików. Nowością jest MgL III, jest z tego samego stopu ale profil ma ekstremalnie pocieniony. Daiwa i kooperanci handlują nowościami najmniejszego rozmiaru 28 ale G1. Shimano nowością rozmiaru 32, większą aż 4mm ale 3 gen. MgL III. Na tackletour jest opinia, że standardowa 28mm/G1 steez air jest szybsza od 30mm/G1 steez ct, rzuca łatwiej/dalej. 28mm ze stopu magnezu o identycznej grubości ścianek byłaby jeszcze szybsza a jednocześnie wytrzymalsza.10 Przykazań lepiej nie odstępować ale od normy postepowania czy orzeczniczej linni korporacji z JDM można chyba w każdej chwili. Pozdrawiam Edytowane 5 Marca 2020 przez king Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 https://www.facebook.com/groups/BFS.fishing/permalink/3405511642798445/?app=fbl alphas air tw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Alphas AIR TW 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Twój?Zdjęcia z fb, jeszcze niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Fajnie. Ciekawe czy szpula 28mm Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Nowa buda. Ciekawe jak wielkościowo w stosunku do steeza ct/air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Nowa buda. Ciekawe jak wielkościowo w stosunku do steeza ct/airTutaj możesz sprawdzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Tutaj możesz sprawdzić Super fota. Dziękuję ! ???? Edytowane 16 Marca 2020 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Fajnie. Ciekawe czy szpula 28mm Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaSi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Ograniczony Limited w wydaniu SLP⚫️ Edytowane 25 Marca 2020 przez PILOT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ograniczony Limited w wydaniu SLP⚫️Twoj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Mam okazje kupić, dziś mam ostatni dzień na decyzje:). Z JP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Knoby świetne Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 https://youtu.be/VohwwAa3Y6o Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Mam okazje kupić, dziś mam ostatni dzień na decyzje:). Z JPTo nad czym się zastanawiać Mikołaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 https://youtu.be/VohwwAa3Y6o Ostatnio smarowałem metanium i bardzo mi się podobało ????????☺️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Rozwiń Adrian rozwiń Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Rozwiń Adrian rozwiń Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaTyle co mogę napisać na forum to :Świetna konstrukcja. Polecam młynek. Trochę bryły są podobne do obecnych ale takie trendy na rynku. Edytowane 29 Marca 2020 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 To nad czym się zastanawiać Mikołaj...Czekam na nową 101DC - dlatego. Zapewne będę miał oba i wtedy będzie trudniejsza decyzja... pochwale się Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Tyle co mogę napisać na forum to :Świetna konstrukcja. Polecam młynek. Trochę bryły są podobne do obecnych ale takie trendy na rynku. @Andan piszesz o Metanum 2016, czy też miałeś już na warsztacie model 2020? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Podobno autor nieobiektywny co do innych marek ale porównanie dwóch modeli Shimano zrobił wg mnie interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Czekam na nową 101DC - dlatego. Zapewne będę miał oba i wtedy będzie trudniejsza decyzja... pochwale się PzdrTo czekamy razem z tym, że ja na HG , zrobiłeś jakiś preorder czy czekasz aż się pojawi? Pzdr,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Pre???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Poczekamy razem i, trochę dłużej niż zwykle. Wszystkie przesyłki są wstrzymane ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi