Skocz do zawartości
  • 0

Mata do pontonu

spy

Pytanie

Mam pytanko koledzy, stosujecie jakieś maty ma podłogę do pontonu/łódki? Miałem wczoraj gościa na pontonie i zostawił sporo śluzu co w połączeniu z wysoką temperaturą jaka wczoraj była spowodowało, że czuć mnie pewnie było z daleka. Dobiłem do brzegu, co dało się obmyłem ale zapach był. Może karimata taka do ćwiczeń by się zdała? Można ją szybko przepłukać bez potrzeby szukania wolnego brzegu.

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

kolejne zbędne toboły do transportu. skoro jesteśmy wędkarzami to godzimy się na zapach rybi na dłoniach itd. Ja się takimi niuansami nie przejmuję a ponton jest do umycia na brzegu, ciuchy do wymiany po spłynięciu i cześć a na wodzie nikt nie będzie cię wąchał.

Pozdro dla czyściochów

• 0

Kup tak jak przedmowca zasugerował mate Black Cata. Jakość za rozsądną kase w sklepie SUMOWYM :D Jak potrzeba rozkładasz i po kłopocie. Ja osobiscie jak mam mozliwosć to zawsze staram sie spłynąć z rybką na łache i tam podbieram :D

• 0

Mam i polecam na lekkie łódki.

Stosowane w dużym zakresie transportu (anty poślizg), pewnie w innych miejscach również (w WC nie widziałem :lol: ).

Dlaczego na lekkie łódki, ano ciężkie to jak diabli (1 cm grube), ale zalet?

Tyle, że wstrętne.

Pierwsza zaleta- Żona nie wsiada do łodzi, bo na rolce papy siedzieć nie ma ochoty :lol: .

Zmywanie nie robi problemu( i tu by się Ona przydała :lol: ), jakiś środek odtłuszczający + bieżąca woda.

Recepcja ryby ( na zmoczonej powierzchni) zero uszkodzeń (no wiadomo, że rybich).

Nie ma możliwości poślizgu nawet na mokrej powierzchni (nawet na nartach :mellow: ).

Z czego zrobione?

Podejrzewam ze zmielonych opon, ale nie capi gumą, co ciekawe :unsure: .

.

Przepraszam za owłosienie na przedramieniu wizytę u estetyzjopeutki mam w przyszłym tygodniu :lol: .

post-102-1348917600,4144_thumb.jpg