Widać X-ZOGA nie była mi pisana, bowiem po prawie trzech tygodniach od zamówienia szanowny sklep zadzwonił z mętnymi wiadomościami… <_<
Mam teraz możliwość poczekania na kasę albo zastąpienia innym kijem swojego zamówienia.
W tym miejscu mam pytanie. Czy ktoś z Was łowił wędkami SAKURA bądź HEARTY RISE.
Chciałbym coś w przedziale 10/45 cw. Na łódkę, czyli kije krótsze od brzegowego standardu.
Celem jest szczupak (dorosły), zakresu przynęt nie potrafię jeszcze określić precyzyjnie, ale na pewno będą to woblery Salmo Hornet 9 cm oraz gumy 12/15cm na główkach 20/30g.
Zdecydowałem się na owe dwie marki trochę z przekory trochę ze złości do posiadanych .
Budżet to 200 euro (z marginesem... )
Podsyłam linki dla zorientowania możliwości zakupu.
Pytanie
robert67
Witam i o pomoc proszę
.
Widać X-ZOGA nie była mi pisana, bowiem po prawie trzech tygodniach od zamówienia szanowny sklep zadzwonił z mętnymi wiadomościami… <_<
Mam teraz możliwość poczekania na kasę albo zastąpienia innym kijem swojego zamówienia.
W tym miejscu mam pytanie. Czy ktoś z Was łowił wędkami SAKURA bądź HEARTY RISE.
Chciałbym coś w przedziale 10/45 cw. Na łódkę, czyli kije krótsze od brzegowego standardu.
Celem jest szczupak (dorosły), zakresu przynęt nie potrafię jeszcze określić precyzyjnie, ale na pewno będą to woblery Salmo Hornet 9 cm oraz gumy 12/15cm na główkach 20/30g.
Zdecydowałem się na owe dwie marki trochę z przekory trochę ze złości do posiadanych
.
Budżet to 200 euro (z marginesem...
)
Podsyłam linki dla zorientowania możliwości zakupu.
SAKURA
HEARTY RISE
Bardzo dziękuję za każdą radę i ewentualne sugestie, co do innego wyboru.
Pozdrawiam. Robert.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi