rekin175 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witam , mam kilka dni wolnego i chciałbym zakupić trochę sprzętu wędkarskiego , interesują mnie sprawdzone odwiedzane przez was salony wędkarskie które możecie polecić głównie Dolnośląskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RafałWrocław Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Wrocław Ci pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RafałWrocław Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Sklep Spinning pl Św. Macieja 3 , Barbus ul.Sliczna 38/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rekin175 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jasne mam rzut beretem [160km] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rekin175 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Sklep Spinning pl Św. Macieja 3 , Barbus ul.Sliczna 38/40 A mają na miejscu wszystko co trzeba , aby pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RafałWrocław Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Warto do mnie wycieczke zrobić piekne miasto zwiedzić hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RafałWrocław Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Sklep Spinning pl Św. Macieja 3 , Barbus ul.Sliczna 38/40 A mają na miejscu wszystko co trzeba , aby pomacać A co dokładnie kupić chcesz ;> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rekin175 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Sklep Spinning pl Św. Macieja 3 , Barbus ul.Sliczna 38/40 A mają na miejscu wszystko co trzeba , aby pomacać A co dokładnie kupić chcesz ;> ?Młynek może Daiwa Caldia - jakiś kij spinning trochę gratów przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 A jak już te dwa oblecisz zajrzyj do Krokodyla. Jesli nawet nie kupisz, to jest czym i jest gdzie pomachać i powyginać. I nikt (do tej pory mnie nie spotkało) nawet zza lady nie wyganiał mimo, że to nie Ty sprzedawcą jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RafałWrocław Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 http://krokodyl.sklep.pl Albo do krokodyla tam maja wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RafałWrocław Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 @popper wyprzedziłeś mnie o tysięczna sekundy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rekin175 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Dzięki panowie za namiary pomoc w sensie ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RafałWrocław Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Spoko nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Jest jeszcze fishing24. Jak będziesz się wybierał do Krokodyla to to masz ulice obok, jest na Legnickiej - wygoogluj sobie adres. Zaopatrzenie prawie jak w Krokodylu, asortyment nie dokładnie taki sam, bo czasami co jest dostępne w krokodylu to tego nie ma w F24 i na odwrót. Sklep na Św. Macieja wygląda przy F24 i Krokodylu jak osiedlowy warzywniak przy Tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RafałWrocław Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Jest jeszcze fishing24. Jak będziesz się wybierał do Krokodyla to to masz ulice obok, jest na Legnickiej - wygoogluj sobie adres. Zaopatrzenie prawie jak w Krokodylu, asortyment nie dokładnie taki sam, bo czasami co jest dostępne w krokodylu to tego nie ma w F24 i na odwrót. Sklep na Św. Macieja wygląda przy F24 i Krokodylu jak osiedlowy warzywniak przy Tesco. Tylko klimat w osiedlowym warzywniaku to zupełnie inna bajka niż Tesco Krokodyl i F24 to jest wlasnie Tesco - wszystkiego w ch.. obsługi zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mi106 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 WItam! w Krokodylu według mnie obsługa jest spoko i duuużo większy asortyment niz w F24....oprócz tego Pilker na ul.Kurkowej-mają wszystko co potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rekin175
Witam , mam kilka dni wolnego i chciałbym zakupić trochę sprzętu wędkarskiego , interesują mnie sprawdzone odwiedzane przez was salony wędkarskie które możecie polecić głównie Dolnośląskie .
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi