mentnooki Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Witam Nie wiem czy było coś w temacie jak zamontować dwa przetworniki.Garmin i Huminbird czy nie bedzie zakłóceń jak będą obok siebie.Zdjęcia mile widziane i jakieś podpowiedzi.Garmin zamontowany na pawęży na stałe z prawej strony.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Zakłócenia zależą od używanych khz, jeśli oba przetworniki mają te same zakresy khz, to będzie siało i koniec. Trzeba przekalkulować co używamy z danego ekranu najczęściej i w sytuajci SI od HB a 2d od Garmina- w tym drugim wyłączyć transmisję sonaru bocznego i CV w menu sonaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kkonrad Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Ja mam humminbird z prawej, garmin z lewej, wpięte do jednego aku z dziobowka i spalina, nic nie sieje. Garmin mapa i dolny, humminbird boczniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mentnooki Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Ja mam humminbird z prawej, garmin z lewej, wpięte do jednego aku z dziobowka i spalina, nic nie sieje. Garmin mapa i dolny, humminbird boczniak.A nie zasłania silnik bocznego ?Daj zdjęcie przetwornika jak zamocowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Zawsze można obrócić pood łódkę i zamienić strony w echu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kkonrad Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Słabo przy dobijaniu do brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kkonrad Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Garmin mam dalej od sinika i wyżej,jedna strona przysłania wyraźnie, humminbird dałem bliżej silnika i trochę niżej, jast dużo lepiej. Edytowane 30 Września 2021 przez kkonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mentnooki Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Garmin mam dalej od sinika i wyżej,jedna strona przysłania wyraźnie, humminbird dałem bliżej silnika i trochę niżej, jast dużo lepiej.Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mentnooki
Witam
Nie wiem czy było coś w temacie jak zamontować dwa przetworniki.Garmin i Huminbird czy nie bedzie zakłóceń jak będą obok siebie.Zdjęcia mile widziane i jakieś podpowiedzi.Garmin zamontowany na pawęży na stałe z prawej strony.Z góry dziękuję.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi