selk Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Poradzcie co kupic do trollingu na łodke do Szwecji. Wymagania;Kij do 220cm - moze byc krotszy.Waga zeby 500gr nie wazylFajne ugiecie zeby ryby sie ładnie zapinały W transporcie nie dluzszy niz 140 to bardzo wazny wymóg czyli w domysle dwuskład lub travel. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) Jak nie będziesz rzucał kotletami po 300g i woblerami typu perch 14SDR to wystarczy dowolny kij do DR-a klasy H. Np.:https://savage-gear.com/products/rods/saltwater-rods/trolling/trolling2/80/2-44m-moderate-/-12-25lbsMimo Twojego zapotrzebowania kijów krótszych niż 220 nie polecam, chyba ż to autentyczny szklak typu Robinson PowerStick, ale wtedy będzie bardzo ciężki i z ręki będzie się łowiło tak sobie... A taki bym wziął M albo MH:https://daiwa.us/products/accudepth-trolling-rods Edytowane 1 Października 2021 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Jak nie będziesz rzucał kotletami po 300g i woblerami typu perch 14SDR to wystarczy dowolny kij do DR-a klasy H. Np.:https://savage-gear.com/products/rods/saltwater-rods/trolling/trolling2/80/2-44m-moderate-/-12-25lbsMimo Twojego zapotrzebowania kijów krótszych niż 220 nie polecam, chyba ż to autentyczny szklak typu Robinson PowerStick, ale wtedy będzie bardzo ciężki i z ręki będzie się łowiło tak sobie... A taki bym wziął M albo MH:https://daiwa.us/products/accudepth-trolling-rod 300g nie ale 250 juz moze tak ta daiwa ciekawa - popatrze czy można dostac w polsceraczej chyba MH a ja znalazłem takie https://allegro.pl/oferta/spining-corestick-mustad-patriot-2-10-m-10-25lb-10725464172i takiehttps://allegro.pl/oferta/wedka-savage-gear-trolling2-inline-2-20m-12-25lb-9678468429 szczewgólnie ten SG ciekawy jednak nigdy kijem z takim prowadzeniem linki nie łowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 25lb do 250g to może być mało, nawet w kiju do trola.Może coś takiego:https://allegro.pl/oferta/power-stick-hi-flex-dl-2-40m-c-w-100-250g-6968460220tylko nie do 250, bo to już luśnia, ale do 150. Tylko że tego 150g na alle nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 25lb do 250g to może być mało, nawet w kiju do trola.Może coś takiego:https://allegro.pl/oferta/power-stick-hi-flex-dl-2-40m-c-w-100-250g-6968460220tylko nie do 250, bo to już luśnia, ale do 150. Tylko że tego 150g na alle nie widzę.Moze i kij fajny ale 50 -150 gram to jest 2,7m. Nie znalazlem krotszych o tym cw Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Moze wspomne ze mam juz kij SG custom predator do 150gram i ogarnia wiecej. Sam kij jest swietny ale trolling nim z uchwytu i operowanie na łodce lekko uciazliwe. Mam kij 225 cm do 80 gram i ten jest duzo poreczniejszy ale 250gram to dla niego o połowe za duzo na jego mozliwosci dlatego szukam czegos do 225 cm Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Moze i kij fajny ale 50 -150 gram to jest 2,7m. Nie znalazlem krotszych o tym cw Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Kiedyś była pełna rozmiarówka: bodajże od 210 do 30 cm do 300. Wygląda to tak, jakby wyprzedawali resztki. Ale czegoś w ten deseń bym szukał, jeżeli chcesz iść w tym kierunku. Im więcej szkła, tym lepiej. Węglówki w tej długości i mocy będą na ogół bardzo szywne. Nie oddadzą przy zassaniu przynęty przez rybę, nie zamortyzują przy odjeździe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Pozycja pierwsza, sporo waży ale pociągnie prawie wszystko. https://www.wedkarski.com/wedki/11578-wedka-ugly-stik-gold-tiger-shakespeare.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Pozycja pierwsza, sporo waży ale pociągnie prawie wszystko. https://www.wedkarski.com/wedki/11578-wedka-ugly-stik-gold-tiger-shakespeare.htmlale jest miekka czy raczej twarda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Miękka + szklana szczytówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Używam BeastMastera 20lb z serii Boat Slim. Do spina i casta da radę oraz obsługuje duże spectrum przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Poradzcie co kupic do trollingu na łodke do Szwecji. Wymagania;Kij do 220cm - moze byc krotszy.Waga zeby 500gr nie wazylFajne ugiecie zeby ryby sie ładnie zapinały W transporcie nie dluzszy niz 140 to bardzo wazny wymóg czyli w domysle dwuskład lub travel. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaA gdzie dokładnie jedziesz? Możesz na miejscu w wędkarskim sobie kupić, oni zawsze mają coś do trollingu np. jedne z najlepszych do tej metody Ugly Stick Shakespeare i to w przystępnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 róznie jezdzimy , zwykle jakieś wieksze jezioraNa miejscu odpadaw jedną strone zwykle w sobotepowrót po tygodniu sobota po południu raczej miejsca daleko od wiekszych miast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Używam BeastMastera 20lb z serii Boat Slim. Do spina i casta da radę oraz obsługuje duże spectrum przynętniestety za długi w transporcieaz 165 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Daj ogłoszenie w dziale kupię , może ktoś ma Ugly Sticka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Daj ogłoszenie w dziale kupię , może ktoś ma Ugly Stickadałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Ale ceny prponowane sa na razie wyzsze niz olx Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Może BM240H Shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 8 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Może BM240H Shimano?czytamy treśc Wymagania;Kij do 220cm - moze byc krotszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) Ugly z giełdy, aktualne ogłoszenie.. nie pasuje Ci ? Długość ? Edytowane 8 Października 2021 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Ugly z giełdy, aktualne ogłoszenie.. nie pasuje Ci ? Długość ?tak mocno sie zastanawiam ale własnie długoścgdyby to jeszcze był jeden to moze ale 2 to dla mnie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 No to były jeszcze BM w wersji 210 z cw do 120 i 150g chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 10 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 miałem BM BOAT ale 240potęzny kij ale za długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 No to były jeszcze BM w wersji 210 z cw do 120 i 150g chybaByły. Mam takiego bx do 150g. Przeszacowany, ale dzięki temu i z łapy porzucasz przynętami ok 30 gramowymi lub cięższymi, i na średnio ciężko potrolujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 22 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 a ktoś uzywał Abu Garcia Svartzonker Signature Spin 2,26 do 220g ? chodzi mi o akcje kija ? czy miekki czy twardy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi