jakub75 Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Niestety w tematach poświęconym poszczególnym markom nie ma za wiele, więc może tutaj ktoś się podzieli wiedza. Szukam opinii na temat poniższych spinningów:Westin W3 UltraStick, 210cm, 15-50g,Shimano Beastmaster FX, 210 cm, 21-56g.Jakie są realne ciężary wyrzutu, jakie ugięcie, jak się spisują z różnymi rodzajami przynęt, czy nie boją się przeciążeń? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Czy mógłby ktoś napisać kilka słów o Westin W3 UltraStick, 210cm, 15-50g. Przede wszystkim jak wskazany zakres rzutowy ma się do rzeczywistości. Jako alternatywę dla tego modelu rozważam Shimano technikum 14-42g 213. Wysłane z mojego 2112123AG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Czy mógłby ktoś napisać kilka słów o Westin W3 UltraStick, 210cm, 15-50g. Przede wszystkim jak wskazany zakres rzutowy ma się do rzeczywistości. Wysłane z mojego 2112123AG przy użyciu TapatalkaDobrze opisany kij.Przełowiona jesień zeszłego sezonu na ciężko tj. Do 60g spokojnie i w miarę komfortowo. Ładnie pracuje pod rybą. Kołowrotek do 300g ładnie wyważa. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi