krokkop Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam Szanownych Wedkarzy .Z racji ze potrzebowalem jeszcze jednego krecka z dragiem postanowilem zamienic przekladnie w czarnuchach. Zamienilem kolo napedowe , pinion i worm shaft wraz z zebatka .Oczywiscie z pozytywnym skutkiem .Kilka fotek dla zainteresowanych .Z prawej stronych znajduja sie czesci od super x match 3000 m . Pozdrawiam i zachecam do experymenania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Może mam trudny dzień ale wyjaśnij proszę jak się ma tekst .Z racji ze potrzebowalem jeszcze jednego krecka z dragiem postanowilem zamienic przekladnie w czarnuchach.Do kwestii wymiany trybików. Jakoś do mnie nie dociera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 fightin DRAG,,,,, zapomnialem dodac ze potrzebuje mniejsze przelozenie , gtm ma 7 do 1 , super x match ma 5,1 do 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 dokladnie to zalezy mi na dzwigni regulacji hamulca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Strasznie ten post sie rozjechal.Poco tyle nawalone jest smaru na kole, ktore notabene, w tym miejscu nie z tyka sie z Pinionem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Marcel, to jest stary smar według mnie. Tak czy siak powinien być usuniety wacikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam tak to jest stary smar, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Smar przez kręcenie ,dociskanie zębatek pinionu do zębatek koła wyłazi w nadmiarze i zostaje właśnie wewnątrz koła .normalna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi