suli102 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam prosze tak jak wyzej czyli czego mozna sie spodziewac po tym kolowrotku.Jestem posiadaczem dwoch Stelek lecz nowszej generacji.Chcialbym poznac Wasze opinie na temat tego modelu.Dziekuje pozdrawiam.Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Nie wierze nikt nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Miałem, nie będziesz zachwycony przesiadając się z nowszych modeli po 2000r...choć to Stella - zawsze mocna i niezawodna...Rozmiarowo, to raczej młynek na rzeczne bolenie - stare 3000 gabarytowo pokrywa się z 4000... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Ja nie miałem nowszych modeli i nie mam z czym porównać ale nie zamierzam po nie sięgać. Mam 3 Stelle wyprodukowane przed 2000 rokiem. Obudowy metalowe, zero szumów i stuków, nawój linki OK.Konstrukcje proste w budowie i łatwe do samodzielnej konserwacji.W modelu 3000DH przydałyby się łożyska w pokrętłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi