DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Arek, super... Szczerze zadroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Chyba sam sobie też zazdroszczę tylko ta niska waga,- coś ok 130 g do tego się będę musiał jakoś przyzwyczaić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Niech Ci służy, mi dobrze służy Twój Hardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzięki Tomek ,- cieszę się i ja, że Hardy wylądował w godnych rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Fajnie, powiedz Arku jak mozesz jaki jest koszt takiej renowacji, moje tez porysowane chętnie bym jednego doprowadzil do idealnego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Mam niestety staroświeckie przyzwyczajenia....Nie wgłębiam się w szczegóły co i ile, mówię co chcę i pytam czy to możliwe potem płacę i po sprawie ale jedną kwotę zapamiętałem tzn demontaż ze skrobaniem, wysyłki do Krzyśka i z powrotem oraz malowanie to było coś ok 200zł Potem to już można sobie łatwo wyobrazić, bo to jak robienie z nowego blanku.przy tzw oryginalnej naklejce Bartek się mocno napracował i to tez coś tam kosztowało, podobnie jak przy zatyczce, której nie ma na zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dziekuje taka odpowiedź mi wystarczy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Zaległości nadrobione E-glassowy SP 703 oskrobany i polakierowany przez Krzyśka Zielińskiego,- dziękuję Krzysiek - świetna robota!!!!Pomysł na rękojeść mój własny,- wykonanie i korekty moich fanaberii,- Bartek Kawalec,- świetna robota!!!! Arek, tego Seekera to masz zbrojonego w Delte czy standardowo wg Fuji lub cos zblizonego do Fuji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) System KR od 16 do 4-ki ala KawaleC Edytowane 14 Października 2015 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 System KR od 16 do 4-ki ala KawaleC Podziekowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 To jeszcze jedno pytano, akurat nie o SP 703. Ma ktos / uzywa Seekerow w dlugosci 6'0" (~180cm) w jednoskladzie?Mysle nad takim przy okazji brodzenia w malych rzeczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Odezwij się do Zbyszka Kawalca - ma go i zna jak mało kto, łowi nim,- pierwszy raz widziałem go w jego rękach na targach - jak jeszcze były na Służewcu czyli w ubiegłym wieku Swoją drogą to były spotkania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Mówisz Arku o tym bordowym króciaku ? Ależ ten blank ma ugiecie, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Bordowy to juz chyba nie do dostania Pewnie bede musial celowac w jeden z tych s-glass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Mówisz Arku o tym bordowym króciaku ? Ależ ten blank ma ugiecie, nie ?może mnie pamięć myli ale on chyba taki czarno-brązowy jak to e-glassbardziej bordowo-brązowe to były Seviery i nawet mam taki przecięty na pół ze spigotem jako muchówkę,- bajka w #5 Edytowane 15 Października 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 może i brązowy nie bordowy, ale chyba mowimy o tym samym... opisany na 10lb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 jeśli dobrze pamiętam Paweł to 8lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Pamiętam jak zamawiałem swój pierwszy kij u Kawalca, to Seekery nie mieściły się w torbie. Trzeba było brać gołe blanki teraz było by z czego kije robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Zaległości nadrobione E-glassowy SP 703 oskrobany i polakierowany przez Krzyśka Zielińskiego,- dziękuję Krzysiek - świetna robota!!!!Pomysł na rękojeść mój własny,- wykonanie i korekty moich fanaberii,- Bartek Kawalec,- świetna robota!!!!Kijek bajkaArku czy jesteś w stanie ustalić co to za kolor nici na omotkach, szukam takiego właśnie koloru, kupiłem już sporo zblizonych, ale to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 To jest Gudebrod burgund (pewnie pisownia z błędem) z jakichś tam Zbyszkowych zapasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Kijek bajkaArku czy jesteś w stanie ustalić co to za kolor nici na omotkach, szukam takiego właśnie koloru, kupiłem już sporo zblizonych, ale to nie to A probowales 'garnet'? Podobny do tego burgundu. Ten burgund z Gudebrod to chyba nie dostepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Pomyliłem się to jest garnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 No to garnet do dostania http://tackle24.de/index.php?a=207〈=enghttp://tackle24.de/index.php?a=856〈=eng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi