Skocz do zawartości

Seeker SP703 dostępność i inne pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Mam niestety staroświeckie przyzwyczajenia....Nie wgłębiam się w szczegóły co i ile, mówię co chcę i pytam czy to możliwe potem płacę i po sprawie  ;) ale jedną kwotę zapamiętałem tzn demontaż ze skrobaniem, wysyłki do Krzyśka i z powrotem oraz malowanie to było coś ok 200zł  ;)

Potem to już można sobie łatwo wyobrazić, bo to jak robienie z nowego blanku.

przy tzw oryginalnej naklejce Bartek się mocno napracował i to tez coś tam kosztowało, podobnie jak przy zatyczce, której nie ma na zdjęciach...

• 8 miesięcy temu...

Zaległości nadrobione  :)

E-glassowy SP 703 oskrobany i polakierowany przez Krzyśka Zielińskiego,- dziękuję Krzysiek - świetna robota!!!!

Pomysł na rękojeść mój własny,- wykonanie i korekty moich fanaberii,- Bartek Kawalec,- świetna robota!!!!

Arek, tego Seekera to masz zbrojonego w Delte czy standardowo wg Fuji lub cos zblizonego do Fuji?

Odezwij się do Zbyszka Kawalca - ma go i zna jak mało kto, łowi nim,- pierwszy raz widziałem go w jego rękach na targach - jak jeszcze były na Służewcu :lol:  :lol:  :lol: czyli w ubiegłym wieku ;) Swoją drogą to były spotkania :rolleyes:

• Like 2

Mówisz Arku o tym bordowym króciaku ? Ależ ten blank ma ugiecie, nie ?

może mnie pamięć myli ale on chyba taki czarno-brązowy jak to e-glass

bardziej bordowo-brązowe to były Seviery i nawet mam taki :rolleyes: przecięty na pół :o ze spigotem jako muchówkę,- bajka w #5 :)

Edytowane przez Rheinangler

Zaległości nadrobione  :)

E-glassowy SP 703 oskrobany i polakierowany przez Krzyśka Zielińskiego,- dziękuję Krzysiek - świetna robota!!!!

Pomysł na rękojeść mój własny,- wykonanie i korekty moich fanaberii,- Bartek Kawalec,- świetna robota!!!!

Kijek bajka

Arku czy jesteś w stanie ustalić co to za kolor nici na omotkach, szukam takiego właśnie koloru, kupiłem już sporo zblizonych, ale to nie to ;)