Robert22 Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 CześćMam pytanie do użytkowników wędek Smith, jak oceniacie te kijki, czy mogą nadać się na pstrąga na San i inne mniejsze rzeki,Smith Troutinspin IL FLUSSO TILF-72 do 12 g, TROUTINSPIN Lag Less BORON : TLB-59DT. PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Co tu dużo pisac… Extraklasa światowa. Japońska manufaktura, ciężka do dostania w Europie, a co bardziej w Polsce. Kije na rewelacyjnych blankach, dobrze zbrojone, choć często na bazie „starej szkoły” spacingu, co wg mnie przy pstrągach jest akurat plusem. Przerobiłem niestety tylko 2 modele, do tego moje ulubione króciaki, poprzedników Lag Les i Il Flusso. Bardzo podobał mi się IBXX-56MT, choć był minimalnie za słaby pod pstrągi dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert22 Opublikowano 7 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Potwierdzam IBXX jest bardzo fajny na delikatne łowienie - Kuba mam go do Ciebie. Zastanawiam się bardziej nad Troutinspin IL FLUSSO - bo jest dłuższy, z kolei Lag Les jest z boronem też ciekawy - ale 6 - stopową wędkę już mam, trudny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi