ŁYSY0312 Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Korespondowałem mailowo z Panem Markiem. Czułem się zaszczycony że zainteresował sie moją skromną pracą. Byłem pod wrażeniem ogromu wiedzy, niezwykłej delikatości i kultury osobistej. Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 [*] W latach 90 w sklepach wedkarskich bylo ubogo z "markowym " sprzetem.Marek Kochanski czasami dal sie namowic na sprzedaz , jakiejs perelki ze swojej bogatej kolekcji.Do dzis mam wisniowego Fenwicka z tamtych lat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Ogromna strata. Znałem się z Panem Markiem, prowadzlliśmy wielkokrotnie długie dysputy o wyjątkowych grafitach , technologii produkcji blanków itp.. Odszedł jeden z największych polskich autorytetów i pasjonatów wędkarstwa, i oczywiście doskonałego w swoim czasie pstrągarza..Spoczywaj w pokoju bracie..[*] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelor78 Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Spoczywaj w pokoju naczelny Bibliotekarzu [*] Na zawsze pamięć o Tobie zostanie w naszych sercach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi