Kuba Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Już kombinuje gdzie tu się najlepiej zwodować, za parę lat będzie świetna alternatywa dla "wypalonego" Żarnowca.Kiedyś dawno temu najlepsze miejscówki były w Kuźnicy. A po zarybieniu to cholera wie, populacja ryb jest inna niż onegdaj Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Już co nieco czasu minęło od początku tego programu. Jakie są efekty? Czy mamy "Polską Rugię". Minęły chyba już 4 lata od zainicjowania inicjatywy i nikt się nie chwali. Czy znów program się nie udał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Odkopałem temat i podbijam powyższe pytanie. Czy program jeszcze działa i jakie są jego efekty? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Odkopałem temat i podbijam powyższe pytanie. Czy program jeszcze działa i jakie są jego efekty?Podobno większość odłowiona przez rybaków i zjedzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi