kiernozek87 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 (edytowane) Część grupo. Mam pytanie czy w województwie mazowieckim, podlaskim lub warmińsko-mazurskim odbywają się jakieś targi o tematyce wędkarskiej, wędkarsko-myśliwskiej. Jeśli ktoś ma jakieś info proszę o odpowiedź z przybliżonymi terminami. Edytowane 10 Października 2021 przez kiernozek87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 ... patrz Garage Sale... tydzień temu... Następna edycja, oby tłumna, na wiosnę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Rybomania w Warszawie przed covidem była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 W sumie to i ja już dawno na żadnych targach nie byłem, wybrał bym się. Niekoniecznie w tych województwach jeśli impreza tego warta. Jeśli ktoś by wiedział o jakichś co się zbliżają to będę wdzięczny ja i inni za umieszczenie informacji w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Mają być w Poznaniu 11-13 luty 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Mają być w Poznaniu 11-13 luty 2022Czas zacząć kulki lepić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 A na warszawskiej rybomanii karpiarze nie bywali ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Smród peletu był w Poznaniu wszechobecny. W Warszawie może pomyśleli o lepszej wentylacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Nie pomyśleli, dodali za to stoisko z wódką i drugie z jeleniami ogrodowymi LED. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Tłuc się 300 km, żeby nawąchać się tego samego smrodu. A w stolicy wódeczka. No i dla żonki jelonki do ogrodu. Godski - lep kulki. Na niedzielny meczyk jak znalazł. Zawsze to lepsze niż gryzienie własnych palców. A powód do gryzienia może być. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Jest nadzieja na Rybomanie w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Nadzieja jest, ale kto się wystawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 A tam w Poznaniu nie ma czasem szpitala covidowego?Fajnie by było jakby się odbyły, pojechał bym na piątek. Tylko tak patrząc na nie pewną sytuację, ciekawe kto z wystawców zdecyduje się zainwestować środki i wystawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Targów dawno nie było i obecnie zainteresowanie jest całkiem spore zarówno ze strony odwiedzającej jak i ze strony wystawców.MPT też się musiało odnaleźć w tym co sie dzieje w temacie nam powszechnie znanym i na jerku zakazanym. W chwili obecnej stanowisko jest takie, że targi mają się odbyć, a to czy się odbęda zależy przecież od wielu czynników, na które MPT nie ma wpływuJęśli będą to zamierzam się pojawić i nawąchać zapachu kulek karpiowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 A o edycji Warszawskiej coś wiadomo? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Jęśli będą to zamierzam się pojawić i nawąchać zapachu kulek karpiowych Daniel, Ty perwersie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Daniel, Ty perwersie.No co robić... W porównaniu do zapachów niektórych przynęt spinningowych z cyklu Area Trout to te kulki zaiste pachną Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 A o edycji Warszawskiej coś wiadomo? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaNa Warszawę to nie wiem czy jest sens się specjalnie szykować bo to chyba 1/4 tego co w Poznaniu. Na Poznań warto ale polecam piątek. Byłem po kilka razy w Poznaniu, Warszawie, Lublin bo pomagałem koledze się wystawiać. A i na Śląsku kiedyś też coś było. Osobiście mogę polecić Poznań i jak ktoś ma możliwości to w piątek, w sobotę ścisk, że nie ma jak się ruszyć a niedziela to już każdy domu wygląda ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) Według mnie targi stały się bazarem gdzie wystawiany towar może się skończyć bo się sprzedał, a chciało by się obejrzeć jakąś nowość. Obecna forma mnie nie odpowiada, a zakupy na tym bazarze do najtańszych nie należą. W większości przypadków można kupić taniej. Jest jeden plus można spotkać znajomych z drugiego końca Polski. Edytowane 3 Stycznia 2022 przez MajKar 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Jak zaczynała Rybomania to trochę przy niej pracowałem (z Panią Zosią i Waldkiem),targi w starej formule zakończyły się z upadkiem "Na ryby" Przy powstaniu nowej imprezy najważniejszym postulatem wystawiających się było pozwolenie na handel jako jeden ze środków na obniżenie kosztów wystawcy. I tak już zostało.Od kilku lat można się przenieść na halę nie targową - brak kulek i brak tłoku ale i firm sporo mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Niestety idzie to w ilość nie w jakość, na tego typu imprezach powinny wystawiać się producenci, przedstawiciele marek a nie sklepy. Lepsza jedna taka sala niż z stoiskami sklepów z zawyżonymi cenami, liczącymi na zysk z pobudzonych atmosferą lub alkoholem klientów . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Rozmawiałem dziś z MPT w kwestii targów - jeśli nie nastąpią jakieś nowe wytyczne ze strony rządu, nie pojawią się nowe zasady itp to targi w lutym się odbędą.Zgłoszonych wystawców jest obecnie około 75% vs normalne targi, z przed epidemii. Jeśli wierzyć MPT, jest to podobnie do standardowego zgłaszania się wystawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Nie wydaję mi się, żeby to były "normalne" targi z przed epidemii: https://youtu.be/wxufW1ZfBDk Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Voiteh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Nie wydaję mi się, żeby to były "normalne" targi z przed epidemii: Wiele rzeczy się zmieniło i wiele nie wróci. Nie tylko w temacie targów. Niestety. Dobra, nie brniemy w ten temat, bo zaraz admin nam palcem pogrozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Wygląda na to, że sie "wyjaśniło" i nikt nie pojedzie na targi, ale czekamy na oficjalne potwierdzenie Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi