karkoszek Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Jest już oficjalnie potwierdzone, targi "przeniesione"Zakładam, że na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expertfloat Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Ja mogę wypowiedzieć się z perspektywy , wystawcy, producenta. Długo myśleliśmy - Jechać - nie jechać. Decyzja zapadła na nie. Wpłynęło na nią kilka czynników, duże koszty targów, mizerna wartość reklamowa takiej imprezy. Jako, że nigdy spławików na targach nie sprzedawaliśmy i robić tego nie będziemy, spotkaliśmy się na poprzednich edycjach z obelgami od wędkarzy " Po Ch.. się wystawiacie" . Na ostatnich targach, wystawcy zostali podzieleni na halę dla handlujących i tych co sprzedaży nie prowadzili. Spowodowało to, pustki na naszej hali. Reasumując, targi w postaci bazaru przestały być atrakcyjne dla producentów, pandemia dołożyła swoją cegiełkę, wysokie ceny i trudny okres w branży, te wszystkie czynniki powodują niechęć do targów. PozdrawiamMichał HoffaFirma Expert 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Nie wiem czy to temat tabu czy przez pandemię zaniknął. W styczniu w Łomiankach odbędą się targi rękodzieła wędkarskiego Evolution. Ja mam kawałek drogi, jakieś opinie czy warto jechać prawie 500 km. Ktoś z kolegów się wybiera ? Edytowane 5 Grudnia 2022 przez Marconi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Byłem raz i nie wiem, czy powtórzę, choć mam nie 500, a 20 km. Było kilka fajnych osób, trochę tłoku, ale rękodzielniczego klimatu jakoś nie poczułem. Taka fajniejsza i bardziej kameralna Rybomania. Do naszego GS-u nie mają podejścia żadne targi. Jeśli masz dylemat, wbijaj na forumową imprezę. Nie sądzę, żebyś znalazł kogoś, kto będzie miał inne zdanie. To moja opinia i jeśli ktoś był Evolution zauroczony, może Cię zwabi. Ja nie odradzam i nie zachęcam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Byłem na targach w Łomiankach. Podobało mi się. Na pewno klimat znacznie fajniejszy niż na Rybomanii. Ale jeśli chcesz jechać te 500 km (ja mam niecałe 100) i coś kupić to jedź pierwszego dnia. Koledzy byli drugiego i nie było bardzo co kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Byłem w Łomiankach, byłem na pierwszych targach w Mrzeżynie. Świetna atmosfera, mnóstwo znajomych ludzi, według mnie warto być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zdecydowałem się , bilet na targi już mam i nawet z wyprzedzeniem na PKP kupiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Dobra decyzja Gdzie kupiłeś bilety? Daj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Dobra decyzja Gdzie kupiłeś bilety? Daj linktu: https://www.panbilet.pl/wydarzenia/%C5%81omianki/2039/Targi+W%C4%99dkarskie+EVOLUTION/?fbclid=IwAR3-ErEp8lum5Ybk52cpl3kchlk-BD7is-EQ975-gNSA_LlR9PBE1PN0iv0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi